700 kg cartofi
250 g ceapa
100 g ridichi
100 g salata verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
15 ml otet
250 ml ulei
250 ml apa
sare dupa gust
Preparare:
Se spala cartofii, se pun la fiert, iar cand sunt gata se lasa la scurs, se curata de coaja si, dupa ce s-au racit de tot, se taie felii. Ceapa se curata si se taie mic; salata se spala si se taie fasii subtiri. Se prepara un sos din sare, otet si apa. Intr-un castron, se amesteca toate legumele odata, peste care se toarna sosul.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
