700 kg cartofi
250 g ceapa
100 g ridichi
100 g salata verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
15 ml otet
250 ml ulei
250 ml apa
sare dupa gust
Preparare:
Se spala cartofii, se pun la fiert, iar cand sunt gata se lasa la scurs, se curata de coaja si, dupa ce s-au racit de tot, se taie felii. Ceapa se curata si se taie mic; salata se spala si se taie fasii subtiri. Se prepara un sos din sare, otet si apa. Intr-un castron, se amesteca toate legumele odata, peste care se toarna sosul.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!