Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Academia Copiilor - un program initiat de Muzeul Antipa

Academia Copiilor - un program initiat de Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" organizeaza in perioada octombrie 2012 - ianuarie 2013 programul "Academia Copiilor". La acest program se pot inscrie copiii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani.


Academia Copiilor include 4 module: Comunicare si negociere, Managementul timpului, Managementul schimbarii si Micul Antreprenor.
Pe parcursul celor 4 module, copiii participa la jocuri si activitati distractive, avand ocazia sa-si valorifice aptitudinile adecvate fiecarei situatii si sa descopere lucruri noi, care sa ii ajute sa se dezvolte.
Module:
1. Comunicare si negociere: copiii au ocazia sa descopere lucruri noi despre comunicare si negociere, sa constientizeze anumite aspecte carora poate nu le acordau importanta cuvenita; in jocurile lor vor exersa abilitatile de ascultare, vor invata sa acorde atentie limbajului nonverbal, sa (re)descopere arta de a pune intrebari si multe alte elemente utile pentru viata de zi cu zi
2. Prin intermediul activitatilor si miniproiectelor desfasurate la modulul 2, Managementul timpului, copiii au posibilitatea sa-si evalueze obiectiv modul in care utilizeaza timpul, sa gaseasca solutii pentru a indeplini mai multe sarcini intr-un timp cat mai scurt si sa realizeze un echilibru intre timpul alocat invatarii si cel pentru joaca/hobby-uri.
3. Managementul schimbarii: copiii vor intelege ca schimbarea face parte din viata lor si prin intermediul jocului vor “face cunostinta” cu diverse schimbari.
4. In cadrul modulului "Micul Antreprenor", copiii se vor intalni cu diverse notiuni financiare, aspecte privind promovarea imaginii personale, identifica elementele care definesc un lider si ce calitati personale i-ar putea conduce catre aceasta pozitie, (re)descopera propriile aptitudini si exerseaza prin intermediul unui joc in care realizeaza un proiect pe parcursul mai multor etape.
Primul modul este structurat in 4 sedinte care se vor desfasura in fiecare duminica (14, 21, 28 octombrie si 4 noiembrie), intre orele 10:30 - 12:30 si sunt sustinute de catre Daniela Stanciu - trainer curs.
Costurile de participare la programul "Academia Copiilor" sunt de 220 Ron/participant, iar in cazul participarii fratilor la acelasi modul, in aceeasi perioada, se acorda o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Inscrierile se fac in limita a 12 locuri.
Mai multe informatii gasiti aici: http://www.antipa.ro/categories/25/pages/169

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre muzeul antipa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lider

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre negociere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antreprenor

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0