Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 reguli de aur pe care toti oamenii in forma fizica de top le respecta!

de Sunt Fericita la 2015-05-04
3 reguli de aur pe care toti oamenii in forma fizica de top le respecta!
Ii vedem pe strada si chiar la birou. Ii vedem alergand pe stadion la prima ora din dimineata si ii vedem si la cinema. Sunt peste tot. La modul cel mai serios, oamenii in forma fizica exceptionala sunt peste tot, ne-au invadat si ne vad invidiosi.


Atentie la faptul ca alaturi de nivelul crescand al persoanelor obeze, avem si nivelul crescand al persoanelor aproape obsedate de modul in care arata si cum se simt, cat de sanatosi sunt.

Si ii felicitam in mod sincer. Cine este aproape obsedat de cum arata si cat de sanatos este, este un om de admirat, mai ales in prezent, cand tentatiile sunt extra-large si cand timpul nu ne mai permite sa mancam regulat sau sa mancam ce ar trebui.

Si totusi, iata ca unii reusesc!

Cele 3 reguli de aur pe care toti le respecta:

1. Hrana sanatoasa nu este un moft. Este un stil de viata si nimeni nu face rabat de la calitate. Decat sa cumperi ceafa de porc la 27 de lei kilogramul, mai bine cumperi avocado la 9 lei kilogramul, nuci de cocos la 6 lei kilogramul, pomelo la 7 lei kilogramul si alte fructe si legume pe care de multe ori le consideri prea scumpe!! Nu sunt. Uita-te la cat costa carnea si nu o sa ti se mai para nimic asa de scump. Unde mai pui ca sunt sanatoase, ard grasimile si te ajuta sa ai un corp tonifiat si o piele de invidiat.

2. Sportul nu este un motiv de negociere. Nu ai cum sa iti negociezi timpul de sport. Este parte din ziua ta normala, la fel ca somnul. Nu ai vrea o zi in care sa nu dormi noaptea, nu-i asa? La fel de normal trebuie sa devina si sportul, ca ceva ce nu se discuta!!

3. Detoxifierea face parte din rutina unei luni normale. Poti sa tii post negru vinerea sau poti sa alegi o zi din saptamana in care sa bei lichide si mancare lichida (smoothie-uri). Poti sa bei in mod regulat ceai detoxifiant si sa mananci salate in fiecare zi. Treptat si sigur ajungi sa te detoxifiezi in mod exceptional.

Oamenii cu forma fizica de top mai stiu si faptul ca un corp de invidiat nu se obtine peste noapte, oricat ne-am dori asa ceva. Nici nu este posibil si nici nu este sanatos.

Cei care arata si se simt exceptional mai stiu si faptul ca totul trebuie luat in serios, de la apa bauta dimineata, pana la combinatiile corecte de alimente, pana la abdomenele pe care trebuie sa le faci pana la capat, pe toate, la intensitate maxima.

Altfel nu faci decat sa iti furi caciula! Si asta nu te ajuta niciodata, nu-i asa?

sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa slabesti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta de invidiat

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0