Ingrediente:
- 10 aripioare de pui;
- 100 g faina;
- 100 g fulgi de porumb maruntiti;
- 2 oua;
- o lingura pudra de usturoi;
- o lingura boia dulce sau iute;
- sare si piper;
- ulei pentru prajit.
Cum se prepara aripioarele crocante:
Curatam bine aripioarele de pui, le taiem pe jumatate si le spalam cu apa rece. Varfurile le aruncam. Intr-un bol incapator punem faina, praful de usturoi, boiua, sarea si piperul.Bucatile de pui se tavalesc prin amestecul pentru crusta, astfel incat sa fie acoperite uniform. Apoi bolul se acopera cu o folie si se lasa la frigider cel putin 2 ore.
Luati apoi aripioarele si le treceti prin ou batut, apoi prin fulgii de porumb maruntiti. Le punem la prajit cand uleiul este bine incins, si le lasam cateva minute pana se rumenesc frumos.
Aripioarele se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de grasime.
Pofta buna!
Foto:lepakwithyaops.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
