Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 recomandari pentru o alimentatie sanatoasa

4 recomandari pentru o alimentatie sanatoasa
mic_dejun_sanatosCina este o masa foarte importanta pentru orice femeie care tine la silueta ei, de aceea trebuie sa fii foarte atenta ce mananci. Adica: - nu ai voie sa iei cina dupa ora 20:00; - nu trebuie sa mananci mult; - trebuie sa eviti dulciurile. Ce ar trebui sa  mananci daca ai avut un program incarcat, n-ai avut timp sa iei pranzul (ce sa mai vorbim de micul dejun?) si ai ajuns acasa obosita dupa o zi grea...Nu se pune problema sa te culci nemancata. Iata 4 sugestii: Situatia 1. - Gustari mici si dese Ai avut o zi incarcata. La pranz ai mancat doar un sandwich. Solutie: Daca ai 4-5 gustari de-a lungul zilei, vei descoperi ca nu-ti mai este foame seara. De ce? Pentru ca nivelul zaharului din sange iti determina apetitul. Cand acesta scade, ti se face foame. Daca este constant, nu-ti va mai fi foame. Situatia 2 – Nu sari peste micul dejun Nu ai timp sa iei micul dejun. Solutie: Studiile au demonstrat ca cei care nu mananca micul dejun recupereaza la pranz si la cina. Micul dejun ar trebui sa nu lipseasca. Daca nu ai timp sa mananci acasa, ia-ti un iaurt si o punga de fulgi de porumb si mananca la serviciu. Important este sa iei micul dejun pana la ora 10 dimineata, pentru ca acest mic dejun iti va facilita concentrarea, te va energiza si te va scuti sa mananci mult la cina. Situatia 3 – Produse lactate Esti prea obosita sa mai pregatesti ceva de mancare. In cursul zilei vei manca niste chipsuri sau napolitane. Si-ti iei revansa seara. Solutie: Poti consuma iaurturi  sau branza proaspata, piept de pui la gratar si o salata de legume. Situatia 4- Sandwichul de la miezul noptii Desi ai luat cina, ti se face foame in timpul noptii. Solutie: Poti sa bei apa minerala sau ceai. Daca totusi stomacul nu e multumit, mananca o felie de paine prajita cu putin gem. Eliberand serotonina, acest sandwich te va ajuta sa adormi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sandwich

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lactate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0