- 4 capatani de sfecla;
- 1/2 ulei de masline;
- 1 ou;
- 1/2 cana nectar de agave, miere sau zahar;
- 1/2 cana fistic pisat;
- 1/2 lingurita esenta de vanilie;
- 1/2 cana faina;
- 3-4 linguri cacao;
- 1,5 cana fulgi de cocos;
- un varf de cutit de sare;
- 1/2 lingurita praf de copt;
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu.
Cum se prepara briosele cu sfecla:
Se porneste cuptorul. Sfecla se curata si se marunteste intr-un robot de bucatarie. Ingredientele lichide se amesteca intr-un castron si se adauga incet peste toate cele uscate (amestecate separat). Aluatul de briose cu sfecla se toarna in forme pana sus si se dau la cuptor pentru 30-45 de minute. Se servesc reci, cu diferite toppinguri.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!