- 4 capatani de sfecla;
- 1/2 ulei de masline;
- 1 ou;
- 1/2 cana nectar de agave, miere sau zahar;
- 1/2 cana fistic pisat;
- 1/2 lingurita esenta de vanilie;
- 1/2 cana faina;
- 3-4 linguri cacao;
- 1,5 cana fulgi de cocos;
- un varf de cutit de sare;
- 1/2 lingurita praf de copt;
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu.
Cum se prepara briosele cu sfecla:
Se porneste cuptorul. Sfecla se curata si se marunteste intr-un robot de bucatarie. Ingredientele lichide se amesteca intr-un castron si se adauga incet peste toate cele uscate (amestecate separat). Aluatul de briose cu sfecla se toarna in forme pana sus si se dau la cuptor pentru 30-45 de minute. Se servesc reci, cu diferite toppinguri.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!