Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Briose cu ciocolata si glazura

Briose cu ciocolata si glazura
Mmm, ce desert e mai bun decat o briosa cu ciocolata? Mai ales daca ciocolata e neagra si reteta e simpla? Aceste briose cu ciocolata se fac cat ai clipi din ochi si au un gust la fel de bun ca si cum ar fi facute de cel mai priceput bucatar...


Ingrediente pentru briose cu ciocolata:
120 g ciocolata rasa
120 g unt la temperatura camerei
250 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
3 oua mari
100 g faina

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI


Anunt momentan inscrierile pentru Examenul de Titularizare au fost amanate "Vom anunta noul calendar prin Ordin de ministru imediat ce va inceta Starea de Alerta" a explicat Monica Anisie ministrul Educatiei Practic ca sa vedem partea plina a paharului asta inseamna mai mult timp pentru a ne pregati inaintea examenului Asa ca...

Oferta Speciala
valabila 48h

un praf de sare
pentru glazura:
120 g ciocolata rasa
150 g unt la temperatura camerei
160 g zahar pudra
1 1/2 lingurite de senta de vanilie
Cum se prepara aceste briose cu ciocolata si glazura:
Porneste cuptorul la 170C si aranjeaza hartia de briose in tava.
Topeste ciocolata si untul la bain-marie si lasa cateva mintute sa se raceasca. Adauga zanarul si mixeaza cu o lingura sau cu mixerul; incorporeaza apoi esent de vanilie si ouale, fiecare pe rand, amestecand bine de fiecare data. Adauga faina si sarea.
Umple fiecare hartie de briose pe jumatate, baga tava la cuptor si lasa o jumatate de ora. Cand sunt gata se lasa la racit. Intre timp poti face glazura astfel: topeste ciocolata in bain-marie; bate untul pana devie cremos, adauga ciocolata si zaharul pe rand, mixeaza bine (2-3 minute) pana cand glazura e fina si tare, apoi lasa la racit.
Glazura se pune numai dupa ce briosele s-au racit complet. Se foloseste o spatula mica, un con sau un cutit de unt.
Bucatareala placuta!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre briose

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre glazura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciocolata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vanilie

Spune-ne opinia ta despre "Briose cu ciocolata si glazura"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 2 =

Cele mai citite articole

Tratamentul cu Remdesivir pentru combatarea si inlaturarea Covid-19 are acum pret, dupa ce compania ...
"Esti ceea ce mananci", nu? Acest proverb este cat se poate de adevarat si aplicabil pentru ...
Vesti bune pentru cei interesati de arta, chiar si atunci cand panemia inca nu ne-a parasit. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Prima data sa-l citesc
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0