Colivia trebuie sa fie suficient de mare incat sa poata zbura. E bine sa fie inauntru doua bete pentru odihna, distantate la minimum 60 cm. Astfel locuitorul va fi nevoit sa zboare si va exersa tehnica de prindere.
Canarul este sensibil la mediu, asa ca va trebui sa asezi colivia intr-un loc ferit de curent, lumina directa, intuneric, umezeala, copiii vecinilor, pisica, vreo sursa de gaze ori alte noxe.
Principala hrana a canarului o constituie semintele, precum cele de cereale, iarba sau smochine. Nu refuza insa nici insectele mici sau plantele suculente.
Canarul a devenit cunoscut in intreaga lume datorita trilurilor minunate cu care ne incanta auzul. Ca orice pasare de companie, canarul are nevoie de ingrijiri si atentie din partea ta. In cazul in care nu este ingrijit corespunzator, va deveni apatic. Vorbeste zilnic cu pasarea si acorda-i atentie pentru a nu se simti neglijata.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!