Timp de pregatire: 15 minute
Timp de preparare: 15 minute
Portii: 4
Ingrediente:
- 120 g smantana
- 30 g supa de pui
- 3 linguri suc de lamaie
- 340 g capellini (paste mai subtiri decat vermicelli, denumirea inseamna fire de par frumos. Acest tip de paste este preferat pentru supe si ciorbe, dar si feluri de mancare cu sosuri usoare. Timp de fierbere: 2-4 minute)
- sare si piper negru macinat
- 450 g creveti decojiti (ii dezgheti punandu-i intr-un vas cu apa rece)
- patrunjel fin tocat
- 30 g andive tocate
- zeama unei lamai
- parmezan dupa gust
Cum se pregateste:
1. Pune apa cu sare la fiert.
2. Intr-o tigaie mai mica, incalzeste smantana, supa de pui si sucul de lamaie la foc mic. Amesteca cam 5 minute.
3. Adauga capellini in apa care fierbe.
4. Pune crevetii in sosul cu lamaie. Amesteca bine si pune sare si piper. Crevetii trebuie sa stea in sos cam cat stau si pastele in apa: 4-5 minute.
5. Cand se fac pastele, scurge-le si pune-le intr-un vas mare. Adauga ierburile in sosul de lamaie de pe foc si mai lasa un minut. Pune apoi crevetii si sosul peste paste si amesteca bine. Adauga restul de suc de lamaie si parmezan si mai amesteca o data. Imparte in portii si mai pune un picut de parmezan.
Sursa: www.simplyrecipes.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
