Timp de pregatire: 15 minute
Timp de preparare: 15 minute
Portii: 4
Ingrediente:
- 120 g smantana
- 30 g supa de pui
- 3 linguri suc de lamaie
- 340 g capellini (paste mai subtiri decat vermicelli, denumirea inseamna fire de par frumos. Acest tip de paste este preferat pentru supe si ciorbe, dar si feluri de mancare cu sosuri usoare. Timp de fierbere: 2-4 minute)
- sare si piper negru macinat
- 450 g creveti decojiti (ii dezgheti punandu-i intr-un vas cu apa rece)
- patrunjel fin tocat
- 30 g andive tocate
- zeama unei lamai
- parmezan dupa gust
Cum se pregateste:
1. Pune apa cu sare la fiert.
2. Intr-o tigaie mai mica, incalzeste smantana, supa de pui si sucul de lamaie la foc mic. Amesteca cam 5 minute.
3. Adauga capellini in apa care fierbe.
4. Pune crevetii in sosul cu lamaie. Amesteca bine si pune sare si piper. Crevetii trebuie sa stea in sos cam cat stau si pastele in apa: 4-5 minute.
5. Cand se fac pastele, scurge-le si pune-le intr-un vas mare. Adauga ierburile in sosul de lamaie de pe foc si mai lasa un minut. Pune apoi crevetii si sosul peste paste si amesteca bine. Adauga restul de suc de lamaie si parmezan si mai amesteca o data. Imparte in portii si mai pune un picut de parmezan.
Sursa: www.simplyrecipes.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!