- 500 g creveti decorticati;
- 3 catei de usturoi;
- 3 linguri ulei de masline sau 50 g unt;
- Patrunjel tocat;
- Sare si piper dupa gust;
Cum se prepara creveti cu usturoi si patrunjel:
Porneste focul si pune o tigaie sau un wok la incins. Toarna uleiul de masline si crevetii si amesteca incontinuu, ca sa nu se prinda. Spre final adauga si usturoiul pisat, mai amesteca de cateva ori si gata. Opreste focul, pune crevetii pe o farfurie si presara deasupra patrunjelul tocat fin. Se pot servi ca atare, alaturi de salata verde, sau cu o garnitura de orez salbatic.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!