Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cate metode ai sa ajungi la aeroport si pentru care ar fi recomandat sa optezi?

de Sunt Fericita la 2021-01-22
Cate metode ai sa ajungi la aeroport si pentru care ar fi recomandat sa optezi?
O calatorie cu avionul incepe si se termina la aeroport. Indiferent ca pleci sau te intorci dintr-un voiaj de placere sau in interes de serviciu, drumul spre/dinspre aeroport este un detaliu complicat. Fiindca aeroporturile sunt in afara oraselor, accesul turistilor este dificil, in special, atunci cand este vorba despre curse de noapte. Citeste in continuare care sunt cele mai frecvente metode alese de pasageri pentru transferul la aeroport si pentru care ar fi indicat sa optezi si tu.


1. Un membru al familiei sau un prieten apropiat 

Daca cineva din familia ta are permis de conducere si masina si este dispus sa piarda minim doua ore pentru a te duce la aeroport, probabil ca aceasta este cea mai indicata metoda. Am inclus aici si un prieten apropiat dar, in acest caz, dezavantajul este ca timpul pe care acesta va trebui sa-l aloce pentru tine va fi cu atat mai mare cu cat domiciliul lui este mai indepartat. Daca persoana care te va conduce va folosi masina ta, atunci nu va trebui sa-ti faci griji pentru cheltuielile cu benzina/motorina. Daca, insa, va folosi masina personala, ar fi indicat sa te interesezi care este contravaloarea benzinei / motorinei si sa o achiti. 

2. Cu masina personala

Avantajul este ca nu va trebui sa mai deranjezi pe nimeni sa te ajute cu transferul la aeroport. Vei putea pleca exact cand iti propui, fara sa mai depinzi de alta persoana, dar, va trebui sa rezolvi din timp un detaliu care se poate dovedi destul de costisitor. Parcarea. Chiar daca majoritatea aeroporturilor ofera servicii de parcare pentru perioada indelungata, s-ar putea ca, la final, sa fii nevoit sa platesti o suma prea mare. Avantajul acestei metode este ca la intoarcerea din calatorie, vei ajunge confortabil acasa, la volanul propriei masini.

3. Cu taxiul

Este una dintre cele mai vechi metode de transfer la aeroport pentru persoanele particulare si nu numai. Din pacate, costurile sunt, de multe ori, exagerate, fiindca, pe langa tariful special pe care il folosesc companiile de taximetrie, va trebui sa platesti si contravaloarea intoarcerii, pentru sofer.

4. Cu ajutorul unei agentii de turism care ofera servicii alternative transfer aeroport  

Este una dintre cele mai sigure si mai comode metode. Tot ce trebuie sa faci este sa programezi ziua si ora la care iti doresti sa fii preluat de la adresa de plecare. De asemenea, poti programa acest serviciu si la intoarcere. Vei avea, astfel, siguranta unui drum confortabil la incheierea calatoriei.

5. O companie de transport persoane

Este o metoda din ce in ce mai cautata de turisti, avantajul fiind ca masina poate fi comandata printr-o aplicatie, iar plata se poate face cu un card bancar. Dezavantajul este ca exista riscul ca fix in momentul in care ai nevoie de masina, cererea sa fie foarte mare si sa dureze ceva vreme pana gasesti una. De asemenea, exista posibilitatea ca pretul pe kilometru sa fie majorat, iar tu sa nu ai nicio informatie referitoare la costul final pe care il vei plati.

6. Transportul in comun

Este, poate, cea mai ieftina metoda de transfer la aeroport dar si este cea mai anevoioasa. Autobuzul special care face legatura intre oras si aeroport are un traseu stabil, iar pentru a ajunge la el s-ar putea sa fii nevoit sa schimbi alte mijloace de transport. Este un proces neplacut, mai ales atunci cand ai bagaje voluminoase.

7. O masina inchiriata

Poti apela la aceasta metoda, in special, daca ai mai lucrat cu firma respectiva, fiindca vei avea nevoie sa stii sigur ca vei putea prelua masina din locul si la momentul stabilit. Orice intarziere sau neintelegere poate ruina planurile de calatorie, in cazul in care nu vei ajunge, la timp, la aeroport.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0