Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cheltuieli neprevazute? Cum le poti face fata cu brio?

de Sunt Fericita la 2019-11-19
Cheltuieli neprevazute? Cum le poti face fata cu brio?
Atunci cand nu esti obisnuit sa iti planifici costurile pe termen lung sau sa pui la cale un plan de economii, cheltuielile neprevazute pot fi o adevarata corvoada. Orice persoana intampina situatii financiare dificile, insa gestionarea eficienta a bugetului te poate ajuta sa depasesti si perioadele mai putin placute cand trebuie sa rezolvi multe probleme, dar nu ai resursele necesare. Iti prezentam mai departe cateva solutii pretioase care te vor ajuta sa faci fata cu succes tuturor evenimentelor neasteptate.


Apeleaza la un credit rapid

Aparitia unor situatii neprevazute necesita adesea o mobilizare rapida, astfel ca cea mai la indemana solutie este sa accesezi un credit. Cu ajutorul viaconto.ro poti acoperi foarte usor costurile care iti pot cauza o gaura imensa in buget. Indiferent ca este vorba despre o probleme medicala sau o reparatie la casa, poti aplica pentru o linie de credit online completand cateva date pe viaconto.ro. Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, iar banii ii vei primi direct in contul tau bancar. In plus, ai posibilitatea de a selecta optiunea de rambursare a imprumutului, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji ca va trebui sa dai banii inapoi in doar cateva zile. Astfel, poti face fata cu brio cheltuielilor fara a te impovara cu datorii pe care sa le resimti din plin in lunile urmatoare.

Creeaza un fond de urgenta

Intotdeauna trebuie pui ceva bani deoparte pentru zile negre. Un fond de urgenta nu este identic cu cel de economii, fiind destinat doar lucrurilor neasteptate. Ideal ar fi sa reusesti sa strangi cel putin echivalentul a doua salarii doar pentru situatiile neasteptate. Poate ca pare mult, dar cu putina educatie financiara si multa determinare vei reusi sa iesi foarte usor din orice incurcatura.

Foloseste bani din contul de economii

Aproape toata lumea incearca sa economiseasca o anumita suma de bani pentru a acoperi diferite cheltuieli planificate in avans. Poate fi vorba de o vacanta, achizitia unor aparate electrocasnice sau un cont de pensii ori pentru educatia copiilor. In cazul unui eveniment neprevazut, poti apela la banii din economii, chiar daca au o destinatie precisa. Acest lucru implica insa necesitatea de a pune ceva deoparte din nou, dupa ce ai rezolvat situatiile prioritare. Economiile te pot pune la adapost atunci cand nu stii cum sa faci rost de bani ca sa acoperi cheltuieli ce te pot afecta extrem de mult din punct de vedere financiar.

Stabileste prioritatile financiare

In cazul in care respecti in fiecare luna un beget pe care il aloci pentru diverse cumparaturi si activitati, incearca sa reduci cheltuielile si sa pui accent pe prioritati. Astfel, ia in considerare doar bunurile indispensabile si renunta la cele inutile, iar banii economisiti foloseste-i pentru cheltuielile neprevazute. Poti sa depasesti o situatie financiara dificila daca iti setezi cateva prioritati si tii evidenta tuturor cheltuielilor.

Solicita ajutorul celor apropiati

Atunci cand esti in impas, cere ajutorul familiei sau al prietenilor daca nu ai nici o alta solutie viabila. Chiar daca nu iti face placere acest lucru, uneori poate fi singura varianta de a depasi perioadele nefaste. Actioneaza cu atentie si incearca sa inapoiezi banii in intervalul de timp stabilit pentru a nu distruge relatiile cu cei apropiati. Nu uita insa ca aceasta metoda este destul de riscanta pentru ca exista posibilitatea sa fii nevoita sa returnezi suma imprumutata foarte repede si sa te afunzi si mai mult in datorii.

Daca te confrunti cu o situatie neprevazuta care genereaza cheltuieli peste puterile tale cel mai simplu ar fi sa accesezi un credit rapid online, mai ales daca nu ai un fond de urgenta sau economii. Reducerea altor cheltuieli sau ajutorul persoanelor apropiate pot fi, de asemenea, variante care sa te scoata din incurcatura, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu o sa poti face fata costurilor neasteptate.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0