Ingrediente:
- 450 g de faina,
- 250 ml de apa,
- 250 g de margarina,
- 25 g drojdie,
- un praf de sare.
Mod de preparare:
1. Dizolva drojdia in putina apa calduta, adauga 125 g de margarina, amesteca bine si pune faina amestecata cu sarea. Framanta un aluat elastic. Da la frigider trei ore. Indoaie foaia rece, pune restul de margarina si impatureste.
2. Indoaie foaia impaturita si intinde din nou. Impatureste, intoarce aluatul, intinde-l. Dai aluatul din nou la frigider pentru 20 de minute. Repeta operatia de 3 ori.
3. Intinde acum aluatul intr-un strat putin mai gros. Taie patrate mari, apoi triunghiuri.
4. In mijlocul fiecarui triunghi, pune o lingurita cu umplutura si ruleaza-l incepand cu baza. Lipeste colturile cu putina apa. Lasa la crescut 10 minute si coace la foc iute alte zece minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
