Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ce sa mai gatim - retete simple pentru orice zi

Ce sa mai gatim - retete simple pentru orice zi
de la 2018-08-29
Ce sa mai gatim - retete simple pentru orice zi

Pentru gospodine, grija pentru mancare devine tot mai mare, mai ales in momentul in care isi doresc sa experimenteze tot mai multe preparate, pentru a-i surprinde pe membrii familiei. Si, pentru ca in comert intalnim o multime de preparate culinare, dar nu stim deloc cum au fost facute, iti propunem 3 retete simple pe care sa le pregatesti oricand. Sunt sanatoase pentru organism si cu siguranta te vor incanta cu gustul delicios.


3 retete care pot fi preparate si in perioada postului

 
Salata de vinete si hummus. Este sezonul vinetelor proaspete romanesti. Sa coci vinete acum este o adevarata placere, mai ales pentru mirosul imbietor, sa nu mai spunem de gust, care este pur si simplu nemaipomenit. Pentru o salata de vinete cu hummus nu ai nevoie de prea mult timp, iar ingredientele potrivite ar fi:
- o vanata mai mare sau doua mai mici, curatate dupa ce au fost coapte, 2 catei de usturoi, 150 de grame de naut din conserva, 3 linguri de pasta de susan, sare, piper, coriandru sau patrunjel proaspat si o jumatate de lamaie.
Mod de preparare: Se pun in robotul de bucatarie vinetele, nautul si pasta de susan, se razuieste fin usturoiul, se adauga sarea si piperul si 2 linguri de zeama de lamaie si se amesteca pana cand compozitia devine omogena. Deasupra poti pune cateva fire de patrunjel si putin ulei de masline, daca iti place si asta e tot.
 
Tagliatelle din morcov si dovlecei cu sos de rosii. Ai nevoie de cateva legume proaspete si anume: 150 de gr de dovlecei, 150 de gr de morcovi, 90 de gr de rosii, un catel de usturoi, putin ulei de masline, sare si putin busuioc. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h
Mod de preparare: Se taie dovleceii in jumatate si se scot semintele din interior. Se curata morcovul si se decojeste de sus in jos in fasii subtiri. Se prepara sosul din rosie, ulei de masline, usturoi si busuioc. Da rosia prin razatoare si zdrobeste usturoiul, dupa care amesteca totul. Adauga sosul obtinut peste legumele deja taite, amesteca si adauga sare dupa gust.
 
Prajitura din piscoturi si jeleu de banane. Bineinteles ca este musai sa trecem in revista si ceva dulce, desertul preferat al celor mici. Pentru prajitura ai nevoie de: un pachet de piscoturi ori chiar biscuiti 3 banane coapte, un plic de gelatina, 3 lingurite de zahar vanilat, nectar ori suc de banana, nuca de cocos rasa sau ciocolata de post si o cana de frisca vegetala.
Mod de preparare: Se aseaza piscoturile pe un rand, dupa care se insiropeaza cu suc de banane. Peste primul strat de piscoturi se adauga un strat de jeleu de banana. Se adauga urmatorul strat de piscoturi, se insiropeaza, iar peste ele se adauga un strat de frisca. 
Pentru jeleul de banane: pui intr-un blender bananele pisate, adaugi zeama de lamaie, iar intr-un vas termorezistent prepari gelatina, conform instructiunilor de pe pachet. Toarna gelatin peste bananele pasate si amesteca-le bine. 
 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.2 din 5 - 5 voturi.

    Spune-ne opinia ta despre "Ce sa mai gatim - retete simple pentru orice zi"

    Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


    9 + 9 =

    Cele mai citite articole

    Exista intrebari care te ajuta sa intelegi mai bine persoana cu care vorbesti.
    Francezii realizeaza filme foarte bune despre valori si cel mai important lucru este ca fac acest ...
    Fiecare dus al zilei trebuie sa fie un moment de relaxare care sa iti ofere energie si buna ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Sigur bunica stia ce-s alea oregano si chimen :
    Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
    Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0