- 1/2 ceapa;
- 1 morcov;
- telina cat o ceasca;
- pastarnac;
- 100 g unt (se poate inlocui cu ulei de masline);
- supa de pui sau apa cat sa cuprinda;
- patrunjel/busuioc si smantana;
Se curata legumele. Intr-o oala se pun la fiert morcovul, telina si pastarnacul taiate cubulete, ceapa si untul, cu putina sare. Cand sunt aproape fierte se taie cubulete de cartofi si se adauga deasupra. Cand au fiert si apa a scazut suficient, se ia deoparte si dupa ce se raceste putin se paseaza. Se potriveste de sare si se serveste rece sau calda, cu crutoane, o frunza de patrunjel sau busuioc pentru decor si o lingurita de smantana.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.75
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!