- 1/2 ceapa;
- 1 morcov;
- telina cat o ceasca;
- pastarnac;
- 100 g unt (se poate inlocui cu ulei de masline);
- supa de pui sau apa cat sa cuprinda;
- patrunjel/busuioc si smantana;
Se curata legumele. Intr-o oala se pun la fiert morcovul, telina si pastarnacul taiate cubulete, ceapa si untul, cu putina sare. Cand sunt aproape fierte se taie cubulete de cartofi si se adauga deasupra. Cand au fiert si apa a scazut suficient, se ia deoparte si dupa ce se raceste putin se paseaza. Se potriveste de sare si se serveste rece sau calda, cu crutoane, o frunza de patrunjel sau busuioc pentru decor si o lingurita de smantana.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
