- 1/2 ceapa;
- 1 morcov;
- telina cat o ceasca;
- pastarnac;
- 100 g unt (se poate inlocui cu ulei de masline);
- supa de pui sau apa cat sa cuprinda;
- patrunjel/busuioc si smantana;
Se curata legumele. Intr-o oala se pun la fiert morcovul, telina si pastarnacul taiate cubulete, ceapa si untul, cu putina sare. Cand sunt aproape fierte se taie cubulete de cartofi si se adauga deasupra. Cand au fiert si apa a scazut suficient, se ia deoparte si dupa ce se raceste putin se paseaza. Se potriveste de sare si se serveste rece sau calda, cu crutoane, o frunza de patrunjel sau busuioc pentru decor si o lingurita de smantana.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
