Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Femeile care apeleaza la operatii estetice cu botox sunt criticate mai usor

Femeile care apeleaza la operatii estetice cu botox sunt criticate mai usor
Multe femei considera ca procesul de imbatranire naturala reprezinta ceva frumos, in timp ce altele folosesc botox si alte tratamente pentru a-si atenua ridurile. Femeile care intervin in evolutia naturala a corpului lor sunt judecate mai usor de societate, mai ales cele care folosesc botox.


Cercetatorii canadieni au decis ca voluntarele sa fie impartite in doua grupuri de studiu: unul cu o medie de varsta de 18 ani si un al doilea cu o medie de varsta de 70 de ani. Toate femeile participante au dezvaluit tehnicile de intinerire la care au apelat - inclusiv botox, restylan, liftinguri faciale, creme antirid si expunerea la soare - iar apoi ele au fost rugate sa analizeze personalitatile celorlalte femei din grupurile lor, in functie de aspectul fizic.

Deloc surprinzator, grupul femeilor in varsta s-a dovedit a fi mai putin aspru atunci cand le-au analizat pe voluntarele care au recurs la tehnici de intinerire. Ele au simpatizat mai mult cu acestea, in comparatie cu femeile tinere, care au in mod evident mai putine riduri. Insa toate femeile, din ambele grupuri, au avut opinii mult mai placute despre acele voluntare care nu au folosit botox si au declarat despre acestea ca sunt cu siguranta mai putin vanitoase.

Utilizat pe scara larga la Hollywood, botoxul poate sa afecteze felul in care o femeie isi exprima emotiile pe propriul chip. Ridurile de expresie din jurul gurii si ridurile din jurul ochilor le fac intr-adevar pe femei sa arate mai in varsta, dar ele le fac totodata sa apara ca fiind persoane calde si bune. O spranceana ridicata poate sa insemene confuzie sau tristete, dar daca cei din jur nu pot sa ''citeasca'' aceste semnale, ei ar putea crede ca persoana din fata lor este rece si lipsita de sentimente.

Cercetatorii de la Universitatea Southern California (USC) si de la Universitatea Duke au incercat recent sa dovedeasca pe cale stiintifica aceste realitati. ''Oamenii care folosesc botox sunt mai putin capabili sa descifreze emotiile celorlalti'', a spus David Neal, profesor de psihologie la USC. Neal considera ca oamenii percep si inteleg emotiile prin imitarea expresiilor faciale ale celorlalti. ''Daca semnalele transmise de la fata la creier sunt avariate, devii mai putin capabil sa descifrezi emotiile celorlalti'', a adaugat acelasi profesor american.

Recent, presa americana a anuntat ca actrita britanica Kate Winslet si-a unit fortele cu compatrioatele sale Emma Thompson si Rachel Weisz pentru a infiinta un grup special care militeaza contra tendintei generale printre starurile de la Hollywood de a-si face operatii estetice.

Kate Winslet este hotarata sa nu faca niciodata o astfel de operatie si a spus ca grupul pe care l-a infiintat recent cu bunele sale prietene Emma Thompson si Rachel Weisz se va numi ''British Anti-Cosmetics Surgery League''.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre botox

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varsta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre emotii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre riduri

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0