Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: 13 placeri simple ale vietii

Gandurile unei femei mature: 13 placeri simple ale vietii
Viata ne ofera nenumarate placeri simple care ne dau multa bucurie, desi nu trebuie sa facem mare lucru. Sau poate tocmai de aceea. Acestea sunt cadourile vietii pe care fiecare dintre noi o celebram in propriul mod.


1. Baia in mare in pielea goala: Apare o senzatie ciudat de misterioasa de eliberare cand faci baie in pielea goala in apa un pic rece a marii, sub cerul inserarii sau al unei nopti instelate. Este un fel de libertate bruta, cand a fi dezbracata este natural si frumos.
2. Gasirea unor bani pe care nu stiai ca-i mai ai: Iti scoti din dulap niste pantaloni mai vechi si gasesti 10 RON. Nu te-ai imbogatit, dar esti mai bogata ca acum doua secunde.
3. Ai contact vizual cu un barbat superb: Treci pe langa el pe strada, ridica frugal ochii la tine si iti zambeste. Pentru o secunda, te gandesti ca... apoi a plecat.
4. Dormi mai mult intr-o zi ploioasa: Ploaia bate calm in geam, iar tu iti afunzi capul in perna. Sunetul este linistitor si patul este sanctuarul tau. Nu exista niciun alt loc in lume unde ti-ai dori sa fii.
5. Primesti o scrisoare adevarata: Acum toata lumea comunica pe email, iar in cutia postala iti intra numai reclame. Insa o prietena veche si stilata, ti-a trimis o felicitare de ziua ta. Scrisa de mana, cu un mesaj emotionant. Este un dar rar.
6. Prinzi culoarea galbena la semafor: Este una din cele mai des intalnite placeri simple, senzatia ca ai invins turma. Accelerezi si te uiti in oglinda retrovizoare la toti ceilalti care au franat la rosu. Ai reusiiiit!
7. Spui o poveste haioasa si adevarata: Unul din cele mai imbietoare roluri pe care ti le asumi in viata asta este cel de povestitor. Iti place sa spui povesti, mai ales unele care sa captiveze audienta prin umorul si intriga lor.
8. Auzi melodia potrivita la momentul potrivit: Nu conteaza locul unde esti, ci faptul ca asculti exact ce-ti trebuie si te invelesti brusc. Poate esti in drum spre casa, la un bar sau faci jogging. Sensul vietii se clarifica dintr-o data.
9. Prima gura de apa cand esti insetata: Ai terminat o lunga sesiune de alergare. Te gandesti doar la un pahar cu apa rece ca gheata. Cand ti-e foarte, foarte sete, prima inghititura este binecuvantare lichida.
10. Iti dai seama ca ai mai mult timp sa dormi: Te trezeste ceva din somn si te temi ca a venit vremea sa te ridici din pat. Te uiti la ceas si vezi ca mai ai doua ore de dormit. Un sentiment cald, euforic iti inunda trupul si aluneci fericita intr-un vis nou.
11. Cearsafurile proaspat spalate: Totul este atat de curat, de nou, de promitator...
12. Tii de mana persoana iubita: De fiecare data cand ii iei mana intr-a ta esti coplesita de cat de mult inseamna pentru tine. Cand va tineti de mana, gestul este atat de senzual si intim, incat va temeti ca toata lumea va observa. 
13. Te joci cu apa: Apa este uimitoare pentru toata lumea. La orice varsta. Fie ca esti copil si sari in balti, fie ca sari in piscina ca adult.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucurie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0