Un co-detinator al restaurantelor dell’anima, L’Artusi, Anfora si L’Apicio din New York a declarat pentru Business Insider ca patronii de restaurante cer pentru un pahar de vin tot atat cat platesc ei pentru toata sticla cand cumpara angro. Ideea este ca vinul la pahar se misca mai repede, ospatarii le cunosc si le vand mai repede si de aceea restaurantul face profit.
Pasionatii de vin nu comanda la pahar, ci iau o sticla. Si, financiar vorbind, iesi mai bine daca ceri o carafa sau o sticla.
Ceea ce poate nu stii este ca vinul pe care-l primesti tu in pahar este, uneori, ceea ce a ramas de la altii. Daca cineva nu si-a terminat sticla sau nu ii place vinul din sticla pe care si-a comandat-o, vinul este vandut apoi la pahar.
Si mai e ceva: daca nu reusesti sa dai gata toata sticla, restaurantele te lasa sa o iei acasa. Deci nu pierzi nimic.
Cu alte cuvinte, comanda o sticla de vin, nu un pahar. Caci cata distractie poate incapea intr-un singur pahar?!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
