Un co-detinator al restaurantelor dell’anima, L’Artusi, Anfora si L’Apicio din New York a declarat pentru Business Insider ca patronii de restaurante cer pentru un pahar de vin tot atat cat platesc ei pentru toata sticla cand cumpara angro. Ideea este ca vinul la pahar se misca mai repede, ospatarii le cunosc si le vand mai repede si de aceea restaurantul face profit.
Pasionatii de vin nu comanda la pahar, ci iau o sticla. Si, financiar vorbind, iesi mai bine daca ceri o carafa sau o sticla.
Ceea ce poate nu stii este ca vinul pe care-l primesti tu in pahar este, uneori, ceea ce a ramas de la altii. Daca cineva nu si-a terminat sticla sau nu ii place vinul din sticla pe care si-a comandat-o, vinul este vandut apoi la pahar.
Si mai e ceva: daca nu reusesti sa dai gata toata sticla, restaurantele te lasa sa o iei acasa. Deci nu pierzi nimic.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport
Lucrarea tiparita "Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport" este rodul unei experiente deosebite de aproape 25 de ani la catedra pe terenul sau in sala de sport la antrenament ca manager scolar profesor metodist expert formator in cadrul proiectului CRED sau diriginte a dlui profesor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cu alte cuvinte, comanda o sticla de vin, nu un pahar. Caci cata distractie poate incapea intr-un singur pahar?!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole