Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elton John are o orhidee care ii poarta numele

Elton John are o orhidee care ii poarta numele
Cantaretul Elton John are o orhidee care ii poarta numele, in urma Conferintei internationale dedicate orhideelor (World Orchid Conference), care are loc la Singapore. Sir Elton John, un mare iubitor de flori, a mers, alaturi de partenerul sau de viata, David Furnish, si de fiul lor, Zachary, la Singapore si a primit un exemplar din floarea care ii poarta numele - Doritaenopsis - inainte de a sustine un concert in acest oras-stat.


Elton John a fost incantat de varietatea de orhidee care ii poarta numele si care i-a fost oferita - o floare cu petale mari albe, cu pete magenta si auriu in mijloc.

"Am avut mereu orhidee acasa, asa ca va fi grozav sa o crestem pe a noastra, asa vom face. Numele meu a fost dat unui lupin si chiar unui trandafir, dar niciodata unei orhidee, si este o mare onoare pentru ca sunt un mare iubitor al gradinilor cu flori", a spus cantaretul.

Personalitati precum printesa Diana, actorul Jackie Chan si Nelson Mandela au fost anterior onorate astfel la Conferinta internationala dedicata orhideelor, ajunsa la cea de-a 20-a editie.

Sir Reginald Kenneth Dwight, cunoscut sub pseudonimul Elton John, este un muzician britanic nascut pe 25 martie 1947, in suburbia londoneza Pinner. Intr-o cariera de aproape cinci decenii, el a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri in Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai marcante nume ale rockului in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite ale Americii si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll. El continua sa fie un simbol al vietii publice si a fost foarte implicat in lupta anti-SIDA dupa sfarsitul anilor '80. Elton John a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, in 1998.

Printre hiturile sale se numara "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind", "Something About the Way You Look Tonight".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre elton john

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre orhidee

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre numele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre singapore

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0