Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti femeie de afaceri? Iata ce servicii juridice iti poate oferi o casa de avocatura!

de Sunt Fericita la 2019-01-31
Esti femeie de afaceri? Iata ce servicii juridice iti poate oferi o casa de avocatura!
Un business de succes presupune multa munca si implicare, mai ales in conditiile in care problemele juridice pot interveni in orice moment. Si pentru ca nevoia solutionarii lor rapide devine este una din cheile importante ale functionarii eficiente a unui business, o casa de avocatura poate fi solutia ideala ce-ti poate veni in ajutor.


Prin intermediul unor concepte bine ancorate in contextul actual, avocatii cu experienta in domeniu vor demonstra ca toate problemele din sfera juridica pot fi rezolvate cu ajutorul unor strategii moderne si inovatoare. In cele ce urmeaza, iata ce tipuri de servicii juridice poate oferi o casa de avocatura profesionista:

 

Servicii juridice din sfera Dreptului Comercial

O casa de avocatura poate oferi consultanta in ramura de Drept Comercial, iar aceasta consta in solutionarea unor probleme juridice ce tin de desfasurarea activitatii economice a unei societati. Serviciile vizeaza in special contracte comerciale, sectorul de publicitate si marketing, formalitati desfasurate de Registrul Comertului, protectia datelor cu caracter personal, precum si multe altele. Spre exemplu, avocatii AndrewID specializati pe Drept Comercial se remarca pe piata avocaturii gratie abordarii actuale prin prisma unei noi paradigme juridice – New Law. Termenul este construit pentru a veni in sprijinul clientilor cu solutii eficiente si inovatoare. Astfel, prin aplicarea New Law, serviciile oferite de o casa de avocatura devin mai dinamice si mai focusate pe gasirea solutiilor, in timp ce feed-back-ul primit din partea clientilor se imbunatateste semnificativ. Costurile echitabile si solutionarea rapida a procedurilor legale reprezinta prioritatile unei societati profesionale de avocati.

 

Servicii juridice din sfera Dreptului Administrativ si Fiscal si Dreptului Achizitiilor Publice

Un alt serviciu de care poate beneficia orice persoana care detine un business are legatura cu sfera Dreptului Administrativ si Fiscal si/sau Dreptului Achizitiilor Publice, in masura in care respectiva societate doreste sa intre in parteneriate cu Statul, fie in Romania, fie intr-un alt stat din Uniunea Europeana. Avocatii din cadrul AndrewID sunt mereu in cautare de solutii noi cu privire la problemele ce pot interveni in desfasurarea activitatii economice, astfel incat acestea sa fie, de preferat, intampinate, si mai apoi rezolvate.

 

Servicii juridice din sfera Dreptului Muncii

Dreptul Muncii este acea ramura care reglementeaza relatiile sociale individuale si colective de munca ce se stabilesc intre angajatori si salariati. Intr-un business care functioneaza pe relatia dintre angajator si angajat, o casa de avocatura poate oferi consultanta in probleme legate de ocuparea fortei de munca si se poate ocupa de o serie de provocari ce vizeaza sectorul de resurse umane. De asemenea, avocatii din cadrul unei case de avocatura au rolul de a solutiona cat mai rapid toate conflictele de munca.

 

Litigii

In orice business poate aparea la un moment dat nevoia solutionarii unui litigiu. Tocmai din acest motiv, o casa de avocatura poate avea un rol extrem de important in rezolvarea tuturor conflictelor din fata instantei. In viziunea moderna a societatii AndrewID, litigiile ar trebui rezolvate pe cale amiabila, astfel incat ambele parti sa aiba de castigat. Insa atunci cand nu poate exista o intelegere propriu-zisa, un avocat specializat va solutiona litigiile in instanta de judecata, incercand sa minimizeze consecintele pe care le poate suferi afacerea respectiva.

 

Pe langa toate aceste servicii, o casa de avocatura are menirea de a-si consilia in permanenta clientii si de a interveni atunci cand activitatea acestora intampina obstacole de ordin juridic.

Colaborarea cu casa de avocatura AndrewID iti asigura toate serviciile de mai sus, asigurand un partneriat castigator pentru ambele parti, prin aplicarea conceptului de New Law, astfel vei putea colabora fie printr-un avocat dedicat din cadrul AndrewID, fie, daca activitatea ta necesita sprijin juridic complex, prin alocarea unui avocat in-house.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre avocat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0