Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cele mai importante vitamine si efectele lor (5)

Cele mai importante vitamine si efectele lor (5)
Cele mai importante vitamine si efectele lor (5)





Vitamina E

Are un efect protector asupra celulelor organismului. Joaca un rol important in mecanismele procrearii si in sinteza globulelor rosii. Carentele sunt rare, cel mai frecvent fiind datorate unor probleme de absorbtie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV


Fise teste proiecte inedite pentru educarea distractiva a elevilor din clasele III-IV Va oferim acum solutia gasita si testata de un grup de cadre didactice cu vasta experienta pedagogica si cu multa dragoste pentru copii Coordonati de dna invatatoare Camelia Vlad acestia au alcatuit Ghidul practic al invatatorului clasele III-IV Bazat pe...

Oferta Speciala
valabila 48h

Alimentele cele mai bogate in vitamina E sunt:
  • ulei de floarea-soarelui,
  • germeni de grau,
  • ulei de arahide,
  • ulei de masline,
  • margarina,
  • unt.

Vitamina K

Sub aceasta denumire sunt reunite mai multe substante cu activitate biologica asemanatoare in procesul de coagulare.

Principala sursa alimentara pentru vitamina K este constituita de leguminoasele verzi, iar cantitati mai mici se gasesc in lapte si produsele lactate, carne, oua, cereale si fructe.

Principala functie a vitaminei K este de catalizator in sinteza factorilor de coagulare in ficat.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina e

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sursa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente

Spune-ne opinia ta despre "Cele mai importante vitamine si efectele lor (5)"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 2 =

Cele mai citite articole

Stim ca e important sa mancam bine, insa care sunt regulile de respectat in cazul in care discutam ...
Studiul publicat in revista "Genome Biology" arata ca varsta biologica si varsta cronologica nu ...
Noua sefa a Fondului Monetar International (FMI), Kristalina Georgieva, a transmis un mesaj serios ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nimeni nu va fi realmente sanatos band 6 cafele pe zi, poate doar daca le bea in cescute de 50-60 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0