Pentru un stil de viata cat mai sanatos, aceasta alternativa poate fi folosita doar din cand in cand pentru a reduce cantitatea grasimilor nesanatoase din alimentatia noastra. Chiar daca este bautura preferata a vegetarienilor, in special a celor care mananca doar mancare raw (hrana vie sau mancare pregatita la rece), laptele de migdale este preferat si de cei care vor sa includa in alimentatia de zi cu zi alimente hranitoare, sanatoase si naturale.
Pentru a pregati acest lapte, aveti nevoie de:
- aproximativ 150 g migdale crude
- 1 l apa plata
- 2 linguri de susan
Se lasa la inmuiat migdalele peste noapte (de preferat, in vasul blenderului) cu o cantitate de apa suficienta incat sa acopere cu doua degete migdalele. Dupa aproximativ 12 ore se scurge apa care a mai ramas si se adauga apa plata proaspata (aproximativ 400 ml) si cele doua linguri de susan. Se porneste blenderul timp de 2 minute. Cu ajutorul unui filtru din material sau cu o sita se strecoara laptele intr-un vas nou. Migdalele faramitate ramase pot fi folosite pentru prajituri (adaugati fulgi de ovaz, scortisoara, seminte de susan si miere si ati obtinut un aluat delicios de fursecuri) sau pentru gomaj si masti faciale.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
