Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Job-uri pe care le poti avea din orice colt al lumii

de Camelia Diaconu la 2018-07-31
Job-uri pe care le poti avea din orice colt al lumii
Mersul al birou in fiecare zi, dar si actiunile pe care le desfasori in acelasi ritm mereu, nu fac altceva decat sa produca o rutina din care, de multe ori, este foarte greu sa mai iesi. Din fericire, exista o multime de job-uri care iti permit sa le urmezi indiferent de locul in care te afli. Tot ce trebuie sa faci este sa ai suficient curaj cat sa iti depasesti limitele si sa incepi o noua etapa a vietii.


Pe langa locurile de munca statice, care nu iti permit prea multe schimbari, exista si o multime de job-uri care iti ofera libertate si iti aduc mai mult timp pe care sa ti-l ocupi dupa bunul plac. Iti ofera libertatea de a calatori, de a trai experiente unice si de a iesi din rutina zilnica. Iata cateva propuneri de job-uri care iti aduc un venit consistent si in acelasi timp iti lasa suficient de mult timp liber, pentru a-l trai asa cum consideri. Totul este despre curajul pe care il ai sa iti depasesti zona de confort si sa o iei de la zero.
 
Ghid turistic. Daca iti place sa calatoresti si in acelasi timp sa descoperi in permanenta lucruri noi, atunci este job-ul ideal pentru tine. Este locul de munca pe care nu ai cum sa nu il indragesti mai ales daca esti un om al comunicarii si iti place sa impartasesti experientele si cu altii. Ghidul turistic te poate face sa cunosti experiente si culturi noi, pe care sa le impartasesti cu alte grupuri de oameni pasionati. Poti ajunge si la un venit de 700 de euro pe saptamana, traind experiente unice.
 
Traducator. Este job-ul care iti permite sa il desfasori de oriunde. Daca esti omul pasionat de comunicare si de scris, atunci cu siguranta esti in masura sa scrii de oriunde. Job-ul presupune traducerea aumitor articole dintr-o limba in alta. Daca stii o limba straina la perfectie, atunci cauta-ti astfel de colaborari care sa iti permita sa te dezvolti, sa cunosti si sa te distrezi in acelasi timp.
 
Programator. Site-urile online nu au nevoie de un om dedicat zilnic intr-un birou. Specialistii pasionati de coduri si alte instrumente din mediul online, isi pot face treaba din orice colt al lumii, castigand bani frumosi. Incearca sa iti faci un portofoliu cu cat mai multi clienti, pentru a fi cat mai cautat si de catre alti colaboratori. Oportunitati se pot ivi de oriunde, asa ca fii deschis sa le accepti. 
 
Fotograf pentru calatorii. Ce poate fi mai frumos decat sa te plimbi in multe tari si sa iti faci amintiri? Sunt o multime de companii internationale, agentii de turism, dar si reviste dedicate calatoriilor, care cauta oameni pasionati de fotografie, care sa se dedice acestui serviciu.
 
Insotitor de bord. Poate cea mai in masura meserie care te face sa calatoresti din plin. Aproape zilnic te afli intr-un alt colt al lumii, descoperi oameni, culturi si obiceiuri noi. Aceasta meserie te poate ajuta si sa castigi multi bani, dar si sa te distrezi peste limita. Ai timp liber la dispozitie in fiecare tara in care ajungi, iar asta inseamna o calatorie in plus pentru tine. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0