Toate mezelurile, indiferent ca este vorba despre salam, carnati, sunca, pastrama sau parizer contin nitrit de sodiu (acesta coloreaza mezelurile in roz).
Mezelurile sunt procesate, contin conservanti si aditivi periculosi. Sunt un amestec de carne, slanina, apa, coloranti, sare, conservanti, agenti de afumare si potentiatori de aroma (glutamat monosodic). Acesti aditivi si coloranti sporesc riscul de aparitie a cancerului si a bolilor digestive.

In mediul acid din stomac, nitritul de sodiu reactioneaza cu aminoacizi si duce la formarea de N-nitrozamine.
Nitrozaminele sunt cancerigene si reprezinta unul dintre motivele pentru care mezelurile sunt implicate in apartia diverselor tipuri de cancer.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
