Alimentatia zilnica trebuie sa fie echilibrata. Alege un regim de slabire care iti va permite sa mananci ceea ce iti face placere si respecta cele 8 reguli ale siluetei.
1. Poti sa mananci orice, dar cu moderatie!
De exemplu:
ficatul este un aliment consistent - dar el reprezinta sursa cea mai bogata in fier.
Branza este uneori cam prea grasa - dar ea este alimentul cel mai bogat in calciu.
Painea ingrasa - dar ea este principala sursa de fibre, magneziu si vitamine din grupa B, de care avem o nevoie vitala.
2. Dimineata se consuma branza, unt, iaurt.
La
pranz se consuma proteine
; seara se consuma mancaruri usoare.
3. Nici un aliment nu ingrasa cu conditia de a nu fi consumat in exces.
4. Sunt acceptati si
cartofii prajiti! Dar numai o data pe saptamana, la pranz si fara alte grasimi.
5.
Ciocolata este foarte buna pentru moral! Ea este o sursa de fier, potasiu, magneziu.
Dar nu depasi 20 grame pe zi.
6. Un pahar de
vin curata arterele. Nu are decat 60 calorii. Se bea numai la sfarsitul mesei, eventual in locul desertului.
7. Pe la ora 4, dar nu mai tarziu, ia o
mica gustare care mai taie din pofta de mancare de la cina.
8. Pestele e mai sanatos decat carnea slaba.
Meniul fiecarei zile trebuie sa cuprinda: hidrati de carbon provenind din paine integrala sau din alte cereale ori din legume uscate, o leguma cruda sau fiarta, produse lactate (un iaurt), o lingura ulei vegetal, carne, peste sau ou, un fruct.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h

de
SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.