Ingrediente:
- 400 g paste tagliatele
- 1 conserva cu ton
- 2 catei de usturoi
- 1 cescuta cu sos de rosii
- busuioc uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Pune pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet. Daca vrei sa nu se lipeasca intre ele, adauga o lingura de ulei.
- Separat, scurge uleiul din conserva intr-o tigaie. Caleste in el cateii de usturoi taiati marunt.
- Adauga sosul de rosii si ½ lingurita cu busuioc. Lasa pe foc sa fiarba aproximativ 20 de minute, pana scade.
- Potriveste gustul cu sare si piper. Pune tonul, lasa cateva minute pe foc, apoi rastoarna-l peste pastele scurse bine de apa.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
