3/4 cana apa
1/2 cana zahar
4 lgt suc de lamaie
2 - 3 lgt ghimbir proaspat macinat
coaja de lamaie
1/3 cana cocos
pepene verde sau galben
Mod de preparare:
Intr-o oala mica pusa pe foc potrivit, amesteca apa, zaharul, sucul de lamaie si ghimbirul. Cand incepe sa fiarba, da focul la mic si lasa sa fiarba 5 minute, neacoperit. Ia oala de pe foc si adauga coaja de lamaie. Lasa sa se raceasca.
Strecoara siropul de ghimbir si coaja de lamaie si toarna-l peste feliile (bucatile) de pepene, cat sa le inveleasca.
Acopera si lasa in frigider pentru 2 ore. Presara cocos deasupra cand le servesti si mai toarna putin sirop pe farfurioara.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
