3/4 cana apa
1/2 cana zahar
4 lgt suc de lamaie
2 - 3 lgt ghimbir proaspat macinat
coaja de lamaie
1/3 cana cocos
pepene verde sau galben
Mod de preparare:
Intr-o oala mica pusa pe foc potrivit, amesteca apa, zaharul, sucul de lamaie si ghimbirul. Cand incepe sa fiarba, da focul la mic si lasa sa fiarba 5 minute, neacoperit. Ia oala de pe foc si adauga coaja de lamaie. Lasa sa se raceasca.
Strecoara siropul de ghimbir si coaja de lamaie si toarna-l peste feliile (bucatile) de pepene, cat sa le inveleasca.
Acopera si lasa in frigider pentru 2 ore. Presara cocos deasupra cand le servesti si mai toarna putin sirop pe farfurioara.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
