3/4 cana apa
1/2 cana zahar
4 lgt suc de lamaie
2 - 3 lgt ghimbir proaspat macinat
coaja de lamaie
1/3 cana cocos
pepene verde sau galben
Mod de preparare:
Intr-o oala mica pusa pe foc potrivit, amesteca apa, zaharul, sucul de lamaie si ghimbirul. Cand incepe sa fiarba, da focul la mic si lasa sa fiarba 5 minute, neacoperit. Ia oala de pe foc si adauga coaja de lamaie. Lasa sa se raceasca.
Strecoara siropul de ghimbir si coaja de lamaie si toarna-l peste feliile (bucatile) de pepene, cat sa le inveleasca.
Acopera si lasa in frigider pentru 2 ore. Presara cocos deasupra cand le servesti si mai toarna putin sirop pe farfurioara.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
