3 cani de apa
2 cani supa de pui
2 cepe verzi, taiate fin
2 lingurite sos de soia
2 catei de usturoi, pisati
1/4 lingurita praf de 5 condimente (cumparat de-a gata, sau preparat acasa prin amestecul de anason, cuişoare, scorţişoară, piper Sichuan, seminte de fenicul tocate)
un praf de ghimbir macinat
1 ardei gras rosu, tăiat în felii subÅ£iri
70 g fidea sau taitei
carne fiarta de pui (3 pulpe fara os), tocata marunt cupe tocat de pui gătită
Preparare:
Carnea de pui se pune la fiert (la final nu aruncam apa). Intr-o oala mare punem 2 cani din supa de pui, adaugam 3 cani de apa, ceapa verde, sosul de soia, usturoiul pisat, cele cinci condimente ÅŸi ghimbir si se lasa sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba se pun ardeiul si taiteii. Se da focul mic si se lasa sa fiarba neacoperit pana cand taiteii sunt gata. La final, se adauga puiul fiert si se mai lasa sa dea o data in clocot.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
