- 8 fire sparanghel,
- 4 lingurite seminte de mustar,
- 2 lingurite ghimbir macinat,
- 4 linguri otete balsamic de orez,
- 4 linguri ulei de rapita,
- sare,
- piper verde.
Mod de preparare:
Se pune la incins intr-o tigaie putin ulei de rapita si se pun semintele de mustar 1-2 minute.
Se adauga sparanghelul taiat in bucatele de 4 cm, sare si piper si se amesteca mereu timp de 5-6 minute, pana ce devine verde aprins.
Se adauga ghimbirul macinat, putina apa si otetul balsamic si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
