- 8 fire sparanghel,
- 4 lingurite seminte de mustar,
- 2 lingurite ghimbir macinat,
- 4 linguri otete balsamic de orez,
- 4 linguri ulei de rapita,
- sare,
- piper verde.
Mod de preparare:
Se pune la incins intr-o tigaie putin ulei de rapita si se pun semintele de mustar 1-2 minute.
Se adauga sparanghelul taiat in bucatele de 4 cm, sare si piper si se amesteca mereu timp de 5-6 minute, pana ce devine verde aprins.
Se adauga ghimbirul macinat, putina apa si otetul balsamic si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!