- 8 fire sparanghel,
- 4 lingurite seminte de mustar,
- 2 lingurite ghimbir macinat,
- 4 linguri otete balsamic de orez,
- 4 linguri ulei de rapita,
- sare,
- piper verde.
Mod de preparare:
Se pune la incins intr-o tigaie putin ulei de rapita si se pun semintele de mustar 1-2 minute.
Se adauga sparanghelul taiat in bucatele de 4 cm, sare si piper si se amesteca mereu timp de 5-6 minute, pana ce devine verde aprins.
Se adauga ghimbirul macinat, putina apa si otetul balsamic si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
