- 8 fire sparanghel,
- 4 lingurite seminte de mustar,
- 2 lingurite ghimbir macinat,
- 4 linguri otete balsamic de orez,
- 4 linguri ulei de rapita,
- sare,
- piper verde.
Mod de preparare:
Se pune la incins intr-o tigaie putin ulei de rapita si se pun semintele de mustar 1-2 minute.
Se adauga sparanghelul taiat in bucatele de 4 cm, sare si piper si se amesteca mereu timp de 5-6 minute, pana ce devine verde aprins.
Se adauga ghimbirul macinat, putina apa si otetul balsamic si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
