- 3 cani fulgi de ovaz;
- 2 cani faina;
- 1 1/2 cana zahar;
- 1 lingurita scortisoara;
- 200 g unt;
- 5-6 mere (mai multe, daca e nevoie);
- 400 g caramele, taiate in jumatate;
- 200 ml suc de mere (vezi mai jos cum se prepara).
Cum se prepara placinta de mere crocanta:
Rade merele si lasa-le la scurs. Amesteca fulgii de ovaz, faina, zaharul si scortisoara intr-un castron mare; adauga untul si framanta pana devine un amalgam faramicios. Imparte aluatul in jumatate si o parte intinde-o intr-o tava de silicon, neaderenta sau unsa cu unt. Intinde jumatate din cantitatea de mere rase, dupa ce le-ai stors bine de zeama (ai grija sa pastrezi sucul!). Intinde jumatate din caramele, apoi restul de aluat cu ovaz, merele rase si caramelele ramase. Toarna deasupra 100 ml din sucul lasat de mere (combina cu apa, daca e nevoie) si lasa la cuptor pentru o jumatate de ora. Scoate tava, toarna si cealalta jumatate de suc de mere si mai lasa 15-20 de minute, pana cand merele sunt coapte.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
