Iti propun astazi o reteta gustoasa si simplu de preparat: placinta cu spanac.
Ingrediente pentru aluat:
- 300 g faina;
- 2 oua (unul pentru aluat si altul pentru uns);
- ½ plic de drojdie uscata;
- 150 ml lapte;
- 1 lingura ulei;
- sare.
Compozitia:
- 250 g spanac proaspat;
- 100 g de branza rasa (sau cascaval);
- 1 ceapa;
- 1 lingura de ulei;
- 1 lingura gris;
- sare;
- piper;
- cimbru.
Placinta cu spanac - modalitate de preparare
Prima data se prepara aluatul amestecand toate ingredientele. Apoi aluatul se lasa sa cresca aproximativ 30 de minute.
Separat se pregateste compozitia. Ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga spanacul, grisul si branza rasa si se amesteca bine pana se obtine o crema. La final de adauga sare, piper si cimbru.
Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor si se pune compozitia de spanac. Se ridica doua colturi opuse ale aluatului peste umplutura, apoi se unesc si celelalte doua colturi.
Placinta cu spanac se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se unge cu ou. Se lasa la foc mediu aproximativ 40 de minute.
Se poate servi rece sau calda.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
