Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli pe care trebuie sa le stii daca iti doresti o relatie de lunga durata

de Camelia Diaconu la 2018-06-07
Reguli pe care trebuie sa le stii daca iti doresti o relatie de lunga durata
Fie ca esti o persoana singura sau deja aflata intr-o relatie, mentinerea unei conduite cat mai stabile presupune o multime de factori de care trebuie sa tii cont. O relatie de viitor presupune sa te cunosti cel mai bine pe tine, sa ai incredere in fortele proprii, dar si sa acorzi partenerului increderea de care are nevoie. Ca sa il gasesti pe cel perfect, trebuie sa te asiguri ca stii ce vrei de la tine, dar si de la cel pe care l-ai vrea langa tine. Iata cum iti dai seama ca esti pregatita pentru o relatie de lunga durata!


In ziua de azi, relatiile de lunga durata nu mai rezista. Febra retelelor de socializare si a extravagantei ii fac pe multi dintre barbati sa isi doareasca doar aventuri de o noapte, femeile cazand prada foarte usor. Insa, daca stii ce vrei cu adevarat, nu vei ramane singura, din contra, iti vei gasi partenerul ideal langa care sa traiesti pana la adanci batraneti.
 
In primul rand trebuie sa fii sigura ca iti doresti o singura relatie. Indiferent daca esti barbat sau femeie, trebuie sa fii pregatit atunci cand incepi o relatie. N-ai copilarit destul? Atunci ia-ti timp si fa lucrurile pe care iti doresti sa le faci, pentru ca timpul nu se mai intoarce niciodata. Deciziile importante ce tin de casatorie, familie, copii, le iei doar atunci cand te simti suficient de pregatit si stii cu adevarat ce iti doresti de la viata. 
 
Nu trebuie sa te grabesti sau sa te multumesti cu putin. Partenerul potrivit se considera persoana care este la fel de pregatita ca tine sa intre intr-o relatie de lunga durata. O persoana care a acumulat suficienta experienta de viata cat sa inteleaga regulile importante ale unei relatii, precum: increderea, respectul, stabilitatea.
 
Nu te grabi sa accepti orice persoana in jurul tau, care te poate rani, daca nu ai gasit inca pe cineva. Pastreaza-ti rationamentul indiferent de situatia in care te afli si incearca sa gandesti echilibrat pentru a fii o persoana fericita pe termen lung, nu doar temporar. 
 
Fii sigura pe tine. Daca ai ajuns in punctul in care stii ce vrei, atunci fii sigura pe tine si transmite acest lucru si celoralti. Siguranta pe care tu o emani s-ar putea sa fie singurul lucru de care partenerul tau avea nevoie pentru a incepe o relatie serioasa. Fii sigura sa ii arati calitatile, dar si defectele, temerile pe care le ai, dar si convingerile. Nu purta o masca si ofera-i posibilitatea sa te vada si nemachiata, dimineata, cand abia te-ai trezit. Fii o persoana pregatita si dispusa oricand sa faca mici sacrificii ori compromisuri pentru binele relatiei. Fii intr-o relatie deschisa, care iti ofera posibilitatea sa eperimentezi orice impreuna cu cel de langa tine, fara sa iti fie teama de consecinte.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0