Ingrediente:
- 500 g piept pui dezosat,
- 3 oua,
- 1 legatura ceapa verde,
- 200 g faina,
- 200 ml ulei pentru prajit,
- 30 g mustar,
- 20 ml sos de soia,
- 10 ml vin alb,
- sare,
- piper,
- pesmet,
- optional: susan sau ulei de susan.
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui bucati subtiri, de 1 cm latime. Ouale se sparg intr-un castron si se bat cu sosul de soia, mustar, vin alb, frunzele de ceapa verde tocate cat mai fin, sare si piper. Daca nu avem ceapa verde putem prepara puiul Shanghai cu marar verde tocat marunt. La compozitie se pune faina pana cand are consistenta potrivita pentru a sta lipita pe bucatile de pui.
Bucatile de pui se dau prin pesmet sau faina apoi se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Puiul Shanghai este gata cand bucatile au culoarea aurie. Se scot bucatile de pui din tigaie si se pun pe un servet de hartie sa se scurga de ulei. Optional, puiul Shanghai se poate presara cu susan prajit sau se stropeste cu ulei de susan.
Puiul Shanghai se serveste cu diferite sosuri specifice bucatariei chinezesti
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
