Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Pui Shanghai

Pui Shanghai
Pui Shanghai





Ingrediente:
  • 500 g piept pui dezosat,
  • 3 oua,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 200 g faina,
  • 200 ml ulei pentru prajit,
  • 30 g mustar,
  • 20 ml sos de soia,
  • 10 ml vin alb,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet,
  • optional: susan sau ulei de susan.

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui bucati subtiri, de 1 cm latime. Ouale se sparg intr-un castron si se bat cu sosul de soia, mustar, vin alb, frunzele de ceapa verde tocate cat mai fin, sare si piper. Daca nu avem ceapa verde putem prepara puiul Shanghai cu marar verde tocat marunt. La compozitie se pune faina pana cand are consistenta potrivita pentru a sta lipita pe bucatile de pui.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori


Sa dati… sau sa luati DEFINITIVATUL  Dvs ce v-ati propus “Sa iau Definivatul inseamna sa-mi implinesc visul din copilarie acela de a deveni omul care formeaza copiii de la primii pasi in scoala ” mi-a raspuns o tanara de 24 de ani care-si lua notite despre programa definitivat 2019 Daca vreti… sa va pregatiti...

Oferta Speciala
valabila 48h


Bucatile de pui se dau prin pesmet sau faina apoi se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Puiul Shanghai este gata cand bucatile au culoarea aurie. Se scot bucatile de pui din tigaie si se pun pe un servet de hartie sa se scurga de ulei. Optional, puiul Shanghai se poate presara cu susan prajit sau se stropeste cu ulei de susan.

Puiul Shanghai se serveste cu diferite sosuri specifice bucatariei chinezesti

Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancaruri

Spune-ne opinia ta despre "Pui Shanghai"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 7 =

Cele mai citite articole

Atunci cand iti alegi parfumul, dincolo de aromele pe care le preferi, trebuie sa tii cont si de ce ...
Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0