Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Slabeste fara sa tii o dieta

Slabeste fara sa tii o dieta
Inainte sa trecem la dietele care functioneaza fara sa ne abtinem de la anumite feluri de mancare, ar trebui sa povestim, in cateva randuri, despre ceea ce inseamna un regim alimentar sanatos.


Lucrurile sunt mai simple decat ne imaginam noi atunci cand cautam cu infrigurare printre zeci de retete care ne promit sa ajungem la greutatea dorita in cel mai scurt timp. De ce avem nevoie pana la urma? De minute bune de exercitii facute la sala in fiecare zi? De salate si salatele cu care sa inlocuim toate cele trei mese principale ale zilei? De meniuri bine alcatuite si consumate la ore fixe?


Nu. Reteta e una mult mai simpla: avem nevoie sa fim multumiti cu noi insine. Pentru ca, pana la urma, de aici pornesc toate aceste dorinte si incercari de a ajunge fie la o greutate mai mare, fie la o greutate mai mica.


Totul pleaca de la un mecanism care, in mintea noastra, functioneaza astfel: o sa fiu mai fericita cand o sa am cu 10 kilograme mai putin. Si brusc, fericirea noastra devine un factor care e amanat pentru momentul in care vom fi atins acea greutate propusa.


Uitam instantaneu ca fericirea nu e o destinatie, ci o calatorie si ca nu exista un moment mai bun pentru a fi fericit decat cel prezent. Nu trebuie sa ne propunem, ci sa actionam chiar acum. Mesele tale din fiecare zi ar trebui sa fie complete, iar sanatatea ta ar trebui sa fie pe primul loc.

Mananca un mic dejun satios care sa cuprinda toti nutrientii de care ai nevoie: alege iaurt cu fulgi natural de ovaz si renunta la cerealele cu diferite arome artificiale. Adauga mere taiate cubulete, felii de banane, scortisoara si ciocolata neagra tocata marunt. Diversifica micul dejun si alege in alta dimineata o omleta cu verdeata si un ceai verde.


Ia pranzul la cateva ore dupa micul dejun si nu il sari pentru ca vei avea tendinta sa mananci mult mai mult la cina. Consuma o portie de paste cu pui si sos pesto, o supa de legume cu crutoane sau un peste la gratar. Nu uita sa mananci si o salata de legume si sa bei suficienta apa pe parcursul zilei.


Stii deja ca seara este bine sa consumi ceva usor. Ne-am obisnuit sa rontaim cate ceva chiar si dupa cina, dar putem inlocui acele „rontanele” cu un ceai rosu sau un pahar de lapte care ne va ajuta sa dormim mai bine.


Atata vreme cat avem grija sa mancam corect, ne va fi mult mai usor sa ne mentinem greutatea. Cand combinam un astfel de regim alimentar cu exercitiile fizice, reusim sa slabim in greutate fara sa ne chinuim corpul si fara sa ne obosim mintea gandindu-ne in permanenta la toate alimentele pe care tot noi ni le interzicem.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre regim alimentar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0