Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne relaxam dupa o zi istovitoare. Mastile de fata, cele mai bune pentru un chip stralucitor

de Sunt Fericita la 2022-04-21
Cum ne relaxam dupa o zi istovitoare. Mastile de fata, cele mai bune pentru un chip stralucitor
Toti avem parte de zile extrem de obositoare la locul de munca, astfel ca abia asteptam sa ajungem acasa si sa ne relaxam, privind o emisiune amuzanta sau un film interesant. Totusi, nu trebuie sa lasam ca relaxarea sa ne faca sa uitam de rutina de ingrijire! O masca de fata ne poate ajuta sa ne simtim mai bine chiar daca am trecut prin numeroase provocari. Totul se rezuma la ingredientele pe care le alegem pentru ca tenul nostru sa se bucure de ingrijirea necesara!


Ce masti de fata putem sa alegem pentru a ne bucura de o piele neteda si hidratata 
 
Numeroase femei abia asteapta sa recurga la o masca de fata ori de cate ori simt ca tenul lor si-a pierdut din stralucire. Acestea au o multime de beneficii, asa ca trebuie ca fiecare reprezentanta a sexului frumos sa aiba un stoc de produse de frumusete pentru a se bucura de relaxare in timp ce se asigura ca pielea lor o sa atraga toate privirile. Din fericire, foarte multe ingrediente naturale au fost folosite pentru a da nastere unor masti de fata disponibile pe piata care promit sa ofere hidratare si sa se potriveasca oricarui tip de ten. 
 
Ananasul este preferat de multa lume atunci cand vine vorba despre retetele de prajituri sau de bauturi, insa ce parere ai despre faptul ca acesta poate sa fie folosit si in mastile de fata, avand proprietati extraordinare? El este bogat in vitamina C si poate indeparta celulele moarte, in timp ce hidrateaza pielea in profunzime. Tenul tau o sa fie catifelat si stralucitor daca recurgi la acest ingredient miraculos! In plus, o sa te bucuri de o piele elastica si o sa scapi de liniile fine care iti dau numeroase batai de cap. 
 
Ingrediente miraculoase pentru tenul tau. Ce masti de fata poti sa alegi
 
Toata lumea a auzit de produsele cosmetice pe baza de carbune activ, mai ales pentru ca acest ingredient a reusit sa cucereasca pe toata lumea intr-un timp foarte scurt. Multe reprezentante ale sexului frumos se lupta cu punctele negre, astfel ca, daca te numeri printre ele, poti sa recurgi la o masca de fata care are in compozitie carbune activ. Ingredientul absoarbe excesul de sebum, purifica pielea si estompeaza imperfectiunile si indeparteaza punctele negre. Ce ne-am putea dori mai mult de la un produs? 
 
Putine femei stiu ce beneficii poate sa aiba extractul de menta asupra tenului. Pe langa faptul ca are un efect racoritor, perfect pentru zilele toride de vara, acesta vine la pachet cu o multime de nutrienti, printre care vitamina C si vitamina A. De asemenea, menta contine calciu, magneziu, fier, potasiu, cupru, dar si multe altele. Un astfel de ingredient o sa te ajute in cazul in care tenul tau are imperfectiuni, fiind cunoscut pentru faptul ca este un fortifiant miraculos pentru tesuturile pielii. Iata ca ai gasit un ingredient care nu o sa te dezamageasca vreodata! Tot ce trebuie sa faci este sa nu uiti sa te bucuri, din cand in cand, de o masca de fata.   

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti de fata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele neteda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hidratare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0