2 linguri ulei de masline
1 ceapa mare
1 morcov
4 cani apa
1 cana linte
4 catei de usturoi
cimbru
2 frunze de dafin
un praf de sare
1 lingurita suc de lamaie
optional, boia iute
Cum se prepara supa vegetariana de linte:
Pune lintea intr-o cratita cu apa si las-o la muiat peste noapte. A doua zi, schimba apa si clateste boabele - astfel vei scapa de enzimele pe care stomacul nu le poate digera prea bine si care cauzeaza balonarea.
Caleste ceapa si morcovii intr-o tigaie inalta pentru 3-5 minute si spre final adauga si cateii de usturoi tocati marunt. Adauga apa, frunzele de dafin, cimbrul si lintea si lasa sa fiarba vreo 30-45 de minute, la foc mic. Cand a fiert, scoate frunzele de dafin. Se serveste rece sau calda, cu sucul de lamaie proaspat.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
