2 linguri ulei de masline
1 ceapa mare
1 morcov
4 cani apa
1 cana linte
4 catei de usturoi
cimbru
2 frunze de dafin
un praf de sare
1 lingurita suc de lamaie
optional, boia iute
Cum se prepara supa vegetariana de linte:
Pune lintea intr-o cratita cu apa si las-o la muiat peste noapte. A doua zi, schimba apa si clateste boabele - astfel vei scapa de enzimele pe care stomacul nu le poate digera prea bine si care cauzeaza balonarea.
Caleste ceapa si morcovii intr-o tigaie inalta pentru 3-5 minute si spre final adauga si cateii de usturoi tocati marunt. Adauga apa, frunzele de dafin, cimbrul si lintea si lasa sa fiarba vreo 30-45 de minute, la foc mic. Cand a fiert, scoate frunzele de dafin. Se serveste rece sau calda, cu sucul de lamaie proaspat.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
