Ingrediente:
- 160 gr faina
- 150 gr unt (margarina )
- 160 gr zahar
- 3 oua
- 1 lingura rom sau coniac
- 15-20 prune
- 1 jumatate de plic de praf de copt
Preparare:
Se freaca untul cu zaharul, apoi se pun pe rand galbenusurile si se freaca pana se obtine o pasta omogena. Se adauga putin cate putin faina (amestecata in prealabil cu praful de copt), apoi romul sau coniacul, un pic de sare si la urma albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt, se niveleaza si se pun jumatatile de prune una langa alta cu adancitura in sus.
Se presara putin zahar peste prune si se da circa o jumatate de ora la cuptorul incalzit in prealabil . Se coace la temperatura medie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!