Ingrediente:
- 160 gr faina
- 150 gr unt (margarina )
- 160 gr zahar
- 3 oua
- 1 lingura rom sau coniac
- 15-20 prune
- 1 jumatate de plic de praf de copt
Preparare:
Se freaca untul cu zaharul, apoi se pun pe rand galbenusurile si se freaca pana se obtine o pasta omogena. Se adauga putin cate putin faina (amestecata in prealabil cu praful de copt), apoi romul sau coniacul, un pic de sare si la urma albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt, se niveleaza si se pun jumatatile de prune una langa alta cu adancitura in sus.
Se presara putin zahar peste prune si se da circa o jumatate de ora la cuptorul incalzit in prealabil . Se coace la temperatura medie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
