Ingrediente:
- 160 gr faina
- 150 gr unt (margarina )
- 160 gr zahar
- 3 oua
- 1 lingura rom sau coniac
- 15-20 prune
- 1 jumatate de plic de praf de copt
Preparare:
Se freaca untul cu zaharul, apoi se pun pe rand galbenusurile si se freaca pana se obtine o pasta omogena. Se adauga putin cate putin faina (amestecata in prealabil cu praful de copt), apoi romul sau coniacul, un pic de sare si la urma albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt, se niveleaza si se pun jumatatile de prune una langa alta cu adancitura in sus.
Se presara putin zahar peste prune si se da circa o jumatate de ora la cuptorul incalzit in prealabil . Se coace la temperatura medie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!