Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tehnici de respiratie Ki-Kou. De ce sunt vitale pentru sanatatea ta

de Alina Ilie la 2023-09-11
Tehnici de respiratie Ki-Kou. De ce sunt vitale pentru sanatatea ta
Majoritatea oamenilor ignora inconstient un proces atat de important precum respiratia. Nici macar nu observam modul in care ne blocam respiratia sau respiram gresit in timp ce facem exercitii, manancam, si da, chiar si cand vorbim. Respiratia neregulata nu face decat sa limiteze grav acest proces, care joaca un rol critic in sistemul circulator si respirator. Lipsa oxigenului la nivel de celule, tesuturi, organe contribuie masiv la instalarea starilor de anxietate, la cresterea stresului si la declansarea procesului de imbolnavire.


Respiratia executata corect este de real folos corpului uman. Literatura de specialitate prezinta din ce in ce mai multe situatii in care diverse tehnici de respiratie nu doar ca pot preveni anumite boli, dar le pot si ameliora pe cele ale caror simptome deja isi fac simtita prezenta.

Lucrarea Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti iti dezvaluie acum puterea respiratiei in mentinerea sanatatii. Descopera simplu si usor de inteles cum poti respira usor, fara efort, cu rezultate excelente pentru starea ta de sanatate.
 
De exemplu, poate fi la indemana ta sa:

- respiri stand confortabil si sa masezi anumite puncte specifice de presiune de pe urechi, pentru a alunga diverse boli de inima si tulburari circulatorii

- controlezi atacuri de astm - doar prin respiratia efectuata in mod corespunzator si prin apasarea usoara a pieptului cu palma

- reduci si chiar sa elimini durerea si intepenirea provocate de artrita - prin folosirea unor tehnici speciale care combina respiratia profunda si miscarile usoare de balans.

Fiecare lectie Ki-Kou – tehnica de imbunatatire a sanatatii prin respiratie - incepe cu o simpla incalzire denumita Chi-Shi. Aceasta te ajuta sa respiri corect in timp ce iti calmezi mintea. Ti se dau informatii exacte si clare privind:

- punctele de presiune pe care trebuie sa le masezi;
- felul in care trebuie sa aplici presiune in punctele respective pentru a obtine rezultatele dorite.

Descopera cum combinarea unor miscari usoare si ritmice cu tehnici de respiratie adecvate te poate ajuta sa spui “adio!” anxietatii si insomniei.

Foloseste si tu tehnicile stravechi de respiratie pentru a-ti recapata starea de bine! Comanda acum exemplarul tau si descopera cat de simplu poti alunga o durere, o stare de oboseala sau stresul cotidian!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.36 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tehnici de respiratie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0