Cand inspiri, pieptul se dilata, in timp ce muschii abdominali se contracta. Cand expiri, pieptul se contracta treptat pana la eliminarea aerului din plamani. Scopul respiraţiei este să aduca vitalitate si oxigen in sange.
Astfel, exercitiul se repeta de 4 ori. In fiecare zi, treptat, se va creste numarul exercitiilor de respiratie.
Totul este extrem de simplu. Este nevoie doar de rabdare. Efectele se observa dupa doua saptamani. Devii mai activa, energica, ai o stare generala de bine.
2. Dupa o luna de practica, se trece la un exercitiu mai complicat, adica la respiratia cu oprire intre inspirare si expirare. In ce consta acest exercitiu?
Se inspira, apoi se opreste respiratia si se numara pana la 8. Aceasta tehnica ii ajuta in mod deosebit pe cei emotivi, care au palpitatii pe fond nervos.
Acest exercitiu nu este recomandat persoanelor care sufera de boli de inima sau de plamani.
Prin miscari controlate ale respiratiei, tehnica respiratiei profunde stimuleaza functia organelor abdominale si imbunatateste circulatia sangelui. Acelasi efect il are asupra inimii si a plamanilor.
Foto: youforlife.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
