Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci o schimbare majora in viata ta? Incepe acum! (I)

Vrei sa faci o schimbare majora in viata ta? Incepe acum! (I)
Iata 7 metode simple prin care ne putem schimba modul de a gandi!



Pasii pe care ii facem atunci cand pornim pe un drum nou sunt adesea nesiguri, dar inima ne spune uneori cand ceea ce facem ne va aduce bucurie in viata de zi cu zi. Iata 7 cai prin care ne putem schimba perspectiva asupra vietii:

1. Analizeaza-ti dependenta de lucrurile materiale pe care le detii. Invata sa faci diferenta intre lucrurile de care ai nevoie si lucrurile pe care le doresti. Societatea ne bombardeaza cu mesaje despre produse care promit sa ne faca viata mai buna. In realitate insa, aceste lucruri ne vor sufoca vietile fara sa ne aduca vreun strop de fericire. Elibereaza-te de cultura consumerista si invata sa fii libera cu mai putin!

2. Gandeste pentru tine. Daca iti petreci viata jucand un rol pe care societatea ti l-a impus, ratezi sansa de a-ti trai propria viata. Personalitatea ta este diminuata atunci cand viata ta este limitata de conformism. De ce sa renunti la libertate luand decizii care pornesc de la a face ceva pentru ca "asa se cuvine"? Traieste-ti viata gandind pentru tine si luand decizii conduse de pasiunile tale!

3. Fa o noua evaluare a angajamentelor pe care le ai in prezent.
Viata e plina de oportunitati de a castiga bani, de a oferi servicii, de a invata noi lucruri si de a-ti face noi prieteni. Unii dintre noi le vor pe toate si atunci isi umplu agenda cu activitati si obligatii. Cand ai prea multe angajamente, alungi in mod cert toata linistea din viata ta. A te grabi de la o activitate la alta nu iti mai lasa timp sa observi si sa lasi lucrurile sa se petreaca de la sine. Stabileste-ti prioritatile si pastreaza angajamentele care ti se par cele mai importante lasand loc pentru linistea din viata ta.

4. Fa-ti timp. Odata ce ai facut ordine in lista angajamentelor, gaseste o metoda prin care sa iti faci mai mult timp liber. Daca petreci in fiecare saptamana ore in sir facand curat in casa, vezi daca nu poti micsora acest timp pentru a avea mai mult timp. Odata ce ai gasit un program care sa iti aduca mai mult timp liber, ocupa-te de tine si concentreaza-te asupra activitatilor care te relaxeaza.

Continuarea aici.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dependenta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pasiuni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre timp liber

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0