Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 idei de hobby-uri pentru femei ocupate

de Sunt Fericita la 2021-05-11
Top 3 idei de hobby-uri pentru femei ocupate
Femeile de cariera au cu greu parte de timp liber destinat 100% lor. In putinele ore in care nu sunt ocupate la job cu taskuri importate, cu mailuri de trimis sau cu contracte de negociat, cel mai probabil isi impart atentia intre familie, prieteni si mici placeri personale. Daca sunt si mame, timpul pentru ele este si mai limitat, aproape inexistent, pentru ca cei mici au intotdeauna nevoie de grija, atentia si afectiunea lor.


Insa chiar si femeilor ocupate, care cred ca este imposibil sa gaseasca vreme pentru propria persoana au nevoie de hobby, de activitati pe care sa le faca periodic si cu placere si care sa nu implice neaparat si alte persoane. Cu alte cuvinte esti femeie, esti extrem de ocupata, dar ai nevoie de timp pentru relaxare. Ce este de facut? Pentru a putea organiza cat mai bine putinele minute sau ore pe care le ai la dispozitie ai nevoie sa stii care iti sunt prioritatile, ce-ti face placere sa faci, ce dorinte ai si ce anume te-ar face sa te eliberezi de stresul zilnic. 

 

Unele doamne sau domnisoare se relaxeaza la coafor sau la o sedinta de cosmetica ori masaj, altele prefera o ora la sala de sport, in timp ce altele au nevoie doar de o carte sau de un film vizionat in liniste. Toate variantele sunt bune, nimic nu este gresit atata vreme cat ceea ce faci te ajuta sa te destinzi. 

 

Totusi, daca ti-ai dori sa-ti descoperi si alte activitati si sa incerci lucruri noi, insa nu ai prea mult timp la dispozitie, iti venim in ajutor cu cateva idei de hobby-uri special gandite pentru femeile ocupate: 

1. Fotografia - surprinde detalii inedite oriunde si oricand 

Fie ca esti la birou, in masina, in drum spre o intalnire sau spre gradinita de unde urmeaza sa-l iei pe cel mic ai intotdeauna la indemana telefonul mobil. Incearca sa surprinzi cat mai multe fotografii de detaliu sau peisaje. Fie ca este vorba de o floare, de un copac, de desenul copilului tau, de un fluture sau de platingul farfuriei pe care o servesti la pranz, fotografia poate deveni un hobby pentru tine. Cu cat exersezi mai mult, cu atat vei deprinde mai usor tainele artei fotografice, iar in timp ai putea chiar sa inlocuiesti camera telefonului cu una profesionala. 

2. Invata tainele notelor de parfum

Daca adori parfumurile si iti place sa incerci mai mereu cate ceva nou, poate te-ar interesa sa studiezi tainele notelor. Mai departe de mirosul pe care-l emana, parfumurile au o intreaga poveste, de la notele de baza si componenta lor, pana la prima aroma pe care o simti imediat ce le aplici. Citeste si documenteaza-te cu privire la felul in care sunt realizate - cum se combina ingredientele, cum se obtin mirosurile dulci sau fresh, care sunt aromele potrivite de purtat in functie de PH-ul pielii, de momentul zilei sau de ocazie - ca mai apoi sa incerci diferite note de parfum de pe infinitelove.ro si sa-ti maresti colectia deja existenta.

3. Descopera sportul pe muzica 

Poate ca nu ai timp sa mergi la sala sau sa alergi in parc, insa o viata sanatoasa impune sa faci sport cat poti de des. Imbina utilul cu placutul si descopera zumba, adica miscari pe ritmuri de muzica, mai ales daca esti o fire energica. Altfel, daca esti in cautarea starii de relaxare si zen, mergi pe varianta yoga. Nu ai nevoie de foarte mult timp la dispozitie, 10 minute sunt suficiente, de preferat dis-de-dimineata, inainte sa te pregatesti pentru o noua zi. Exercitiile fizice iti vor va energia de care ai nevoie si te vor ajuta sa-ti limpezesti mintea. 

 

Oricat de ocupata ai fi, ia-ti intotdeauna un ragaz pentru tine si pentru placerile tale. Starea de bine data de activitatile tale preferate poate fi uneori secretul succesului atat in cariera, cat si in viata de familie. Elibereaza stresul acumulat si acorda-ti timp sa faci lucrurile care te relaxeaza si de incarca de energie si de ganduri pozitive.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0