Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla ce masca pentru par ti se potriveste in functie de problema pe care o ai!

de Viorica Ghinea la 2017-06-28
Afla ce masca pentru par ti se potriveste in functie de problema pe care o ai!
O podoaba capilara plina de vitalitate, stralucitoare si fina la atingere este dezideratul oricarei reprezentante a sexului frumos. Ca sa te apropii cat mai mult de aceste caracteristici, nu este suficient sa folosesti doar sampon si balsam, ci ai nevoie si de o masca de par care sa ti se potriveasca. Venim in sprijinul tau si iti oferim cele mai eficiente solutii pentru ritualul tau de ingrijire a podoabei capilare si a scalpului. Iata ce masca de par profesionala ar trebui sa folosesti in functie de problema cu care te confrunti!


Masca de par pentru stralucire L'OREAL SERIE EXPERT

Cositele vopsite nu isi mentin nuanta si stralucirea timp indelungat, astfel ca isi pierd din farmec fara folosirea unor produse profesionale de par. De aceea, este important sa incluzi in ritualul tau de ingrijire o masca pentru par care sa raspunda nevoilor tale. Iti recomandam sa incerci Loreal Serie Expert, o masca pentru par de la Profihairshop, care nu doar promite, ci chiar reuseste sa ofere stralucire si protectie.
 

Aplica o cantitate potrivita pe parul spalat si usor uscat cu prosopul. Lasa masca pentru par sa actioneze timp de un minut, apoi clateste cu apa din abundenta. Podoaba ta capilara isi va recapata aspectul matasos si I se va intensifica culoarea ca si cum ar fi proaspat vopsita. Cu aceasta masca de par L'oreal in trusa ta de ingrijire si infrumusetare nu mai trebuie sa iti faci griji ca parul tau vopsit isi va pierde farmecul la scurt timp. Gratie formulei inbogatite cu neohespiridina, un ingredient cunoscut pentru proprietatile anti-oxidante, derivat de tocoferol, pantenol si filtre UV, produsul protejeaza firele vopsite si prelungeste efectul vopselei.



Masca pentru par degradat LONDA CARE Visible


Parul tau este deteriorat, lipsit de viata si poros? Atunci ai nevoie de o formula profesionala ce are in compozitie ingrediente special selectate pentru ingrijirea firelor uscate. Aceasta masca de par Londa contine proteine din matase si ulei de migdale, substante ce hidrateaza si hranesc podoaba capilara in profunzime, actionand chiar si asupra celor mai degradate zone ale acesteia.

Tratamentul pentru par se aplica dupa spalare si se lasa sa actioneze aproximativ 5 minute, apoi se clateste. Ca sa obtii cele mai bune rezultate, specialistii iti recomanda sa folosesti masca de par Londa impreuna cu Visible Repair.



Tratament regenerant pentru par L'OREAL KERASTASE DENSIFIQUE

Daca esti in cautarea unui tratament pentru par care sa ofere volum si bogatie, atunci ai nevoie de aceasta masca de par L'Oreal pe care o poti achizitiona de pe magazinul online Profihairshop. Acesta este recomandat femeilor care au podoaba capilara fragila si lipsita de densitate.

Produsul se aplica pe parul spalat si uscat cu prosopul. Dupa aplicarea mastii, maseaza cu miscari circulare la radacina firelor de par. Lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi clateste. Rezultatul? Parul tau va fi mai bogat, mai matasos si va capata vitalitate inca de la primele utilizari. Este important sa incluzi mereu aceasta masca de par profesionala in rutina de ingrijire.



Masca pentru netezirea firelor rebele JOC CARE Smoothing

Imblanzeste-ti firele rebele cu ajutorul unui tratament pentru parul cu tendinte de incretire. Iti recomandam sa incerci masca pentru par Joc Care Smoothing pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Aceasta are in compozitie extract de magnolie si ulei din seminte de in. Primul ingredient ofera stralucire si asigura control in aranjarea parului rebel, iar al doilea hidrateaza intens lasand parul moale si neted. Alt beneficiu important al acestei masti de par profesionale il reprezinta faptul ca nu are parabeni in compozitie.

Aplica masca pe parul spalat, maseaza delicat si lasa sa isi faca efectul timp de cateva minute, apoi clateste.



Alege produsele profesionale de par care ti se adreseaza si vei uita de toate problemele pe care le aveai pana acum. Indiferent de necesitatile tale, o masca de par profesionala nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de ingrijire.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masca de par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratament pentru par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0