Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In toamna lui 2012 se poarta pielea de culoare neagra

In toamna lui 2012 se poarta pielea de culoare neagra
Pielea este frumoasa si practica. Asa se explica popularitatea ei, in ciuda protestelor PETA si a altor activisti. Daca purtam piele, putem naste controverse si critici uneori, dar, daca suntem pregatite pentru asa ceva si ne-ar placea si sa adaugam cate tinute extrem de stilish in garderoba, atunci avem mai jos un ghid al elementelor obligatorii in sezonul toamna-iarna care va veni.


Sa incepem cu faptul ca pielea este indiscutabil unul dintre cele mai fierbinti trenduri ale colectiilor designerilor pentru toamna-iarna 2012/ 2013. Poate avea multe culori, dar negrul este cu siguranta dominant. Pielea este folosita la confectionarea rochiilor, pantalonilor, gecilor, pardesiilor, manusilor, dar si a gentilor, pantofilor si chiar a bijuteriilor. Este chiar dificil sa gasim un articol vestimentar anul acesta care sa nu includa macar o insertie de piele.
Un trend curajos pentru toamna/ iarna 2012/ 2013 – Pielea neagra
Fuste din piele
Fustele din piele au fost un hit in primavara si vara acestui an, dar au fost colorate extrem: rosu, portocaliu, albastru, verde menta si alte nuante puternice. Sezonul urmator le vrea negre. Sunt fuste creion sau asimetrice, de diferite lungimi, imbogatite cu broderii sau cristale. Dar si fustele simple vor fi la mare cautare.
Rochii din piele
Rochiile din piele au revenit recent si in randul articolelor preferate de staruri, dar si de fashioniste, facandu-si aparitia la tot felul de evenimente. Rochiile mini si cele drepte din piele neagra vor fi regine pentru cel putin inca un sezon.
Pardesie din piele
Pardesiile din piele neagra sunt un articol practic pentru sezonul mai rece, iar femeile trebuie sa se ascunda sub materiale prin care nu intra apa. Sezonul urmator ele se poarta deasupra genunchiului sau chiar un pic mai scurte.
Pantaloni din piele
Poate ca pantalonii din piele sunt mai putini populari decat fustele sau rochiile, dar nu le putem nega statutul de articole in trend. Trebuie sa fie oversized si adesea cu talia inalta, dar apar si in versiunea skinny, pentru femeile cu picioare perfecte. Daca iubiti cu adevarat acest material, puteti incerca si pantalonii din piele. Folositi o curea mai lata pentru a crea o linie a taliei mai ingusta. Sexi!
Geci din piele
Gecile din piele sunt prietenele noastre dintotdeauna. Si pentru ca pot fi purtate cu orice, inclusiv cu rochii, vor intra in dulapul nostru si toamna ce va sa vina. Geci negre gen biker, piese clasice, geci cu taieturi asimetrice, dar si cele oversized. Experimentati cu forme care va avantajeaza!
Tinute complete din piele 
Anul acesta se poarta si denim + denim, dar si tinute complete din piele. Look-ul va fi un voluptos.
Inserturi din piele
Din moment ce pielea este in trend, designerii au gasit tot felul de modalitati sa o foloseasca in colectiile lor.
Manusi din piele
Manusile vor fi foarte fashionable in sezonul urmator. Nu numai ca vor fi practice in vremea rece, dar designerii le-au facut stilish.
Cum sa purtam pielea in sezonul toamna/ iarna 2012/ 2013 
Pentru a arata bine in piele, exista cateva reguli simple:
- evitati excesele: daca alegeti tinute complete din piele, mergeti pe mana liniilor clasice, fara detalii suplimentare. O curea interesanta este tot ce va trebuie;
- pielea arata bine in sine. Uitati de accesorii daca nu este cazul;
- optati pentru frumusetea gotica, cu piele palida si buze purpurii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trend

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0