Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moduri surprinzatoare prin care poti sa reduci ridurile

Moduri surprinzatoare prin care poti sa reduci ridurile
Pentru femei, ridurile sunt inspaimantatoare. Ele nu sunt un indiciu al faptului ca ai dobandit experienta, ca esti o femeie implinita. Poate tocmai faptul ca povestile ti se pot citi pe chip este problema. Ai vrea sa ai la nesfarsit chipul proaspat si imbujorat pe care-l vedeai in oglinda la 20 de ani. Pentru ca nu se poate asta, ai nevoie de niste sfaturi care sa te ajute.


Dormi pe spate.
Dormitul in anumite pozitii seara dupa seara duce la „riduri de somn”, riduri care apar pe starturile superioare ale pielii si care nu se duc nici dupa ce te trezesti. Asa se face ca dormitul pe o parte duce la aparitia ridurilor pe obraz si pe barbie, in timp ce somnul cu fata in jos iti poate atrage riduri pe frunte. Cel mai bine este deci sa dormi pe spate.
Mananca mai mult peste, cum ar fi somonul.
Somonul, alaturi de alti pesti de apa rece, este o sursa grozava de proteine, esentiale pentru o piele buna. Este si sursa de acizi grasi omega-Expertii spun ca acizii grasi hranesc piele si o fac sa para tinereasca, ajutand la minimizarea ridurilor.
Nu te incrunta – pune-ti ochelari!
Daca repeti la nesfarsit aceleasi expresii, iti fortezi muschii faciali si creezi caneluri sub piele care, in cele din urma, devin riduri. Tine ochii deschisi si poarta ochelarii de citit daca ai nevoie de ei. Si ia-ti si niste ochelari buni de soare care sa previna incruntarea.
Foloseste acizi AHA (alfa hidrolixati).
Acesti acizi naturali inlatura stratul de celule moarte de la suprafata, reducand aspectul de pori deschisi, riduri fine si de suprafata, in special in jurul ochilor. Iar formele puternice de AHA ajuta la producerea de colagen. Folosirea lor poate declansa o sensibilitate la razele de soare, asa ca poarta si crema de protectie solara.
Nu te spala prea mult pe fata.
Apa de la robinet inlatura uleiurile naturale din piele, cele care te protejeaza de riduri. Daca te speli prea des pe fata, inlaturi stratul de protectie. Foloseste mai bine un demachiant crema.
Da-te cu vitamina C.
Unele studii au descoperit ca acele creme care au vitamina C pot creste productia de colagen, protejandu-te impotriva razelor UVA si UVB su reducand petele de roseata si pe cele intunecate. Trebuie insa sa folosesti produsele cu tipul corect de vitamina C. Acidul L-ascorbic poate fi cel mai bun. Uneori, vitamina C apare la ingrediente ca ascobyl palmitate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.27 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre riduri

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0