Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Lucruri pe care sa le faci imediat cum te trezesti pentru a avea o zi buna

de Sunt Fericita la 2021-03-01
7 Lucruri pe care sa le faci imediat cum te trezesti pentru a avea o zi buna
Fiecare dintre noi avem propriul ritual matinal. Daca iti doresti sa ai o zi buna si plina de energie si mai ales sa previi aparitia anumitor afectiuni, atunci ar trebui sa incerci sa faci urmatoarele lucruri:


Ritual matinal care iti imbunatateste starea de spirit
 
Sunt ritualuri matinale care te ajuta sa iti imbunatatesti in mod considerabil starea de sanatate, dar si starea de spirit. Nu este nimic complicat ce ai de facut, din contra, sunt doar cateva mici obiceiuri de care sa tii cont!
 
Bea apa imediat cum te trezesti. Un pahar de apa baut dimineata pe stomacul gol te va ajuta sa te rehidratezi si mai ales sa iti imbunatatesti sitemul digestiv. Pe timpul noptii, organismul tau se deshidrateaza, iar un pahar de apa dimineata la prima ora iti va reactiva intregul corp.
 
Nu deschide ochii direct in telefon. Chiar daca la prima ora suntem tentati sa ne verificam profilul de social media sau sa ne citim mail-urile, toate aceste obiceiuri nocive iti afecteaza sanatatea creierului. Stai linistit fara sa iti deschizi telefonul macar o ora de cand te-ai trezit. Acest lucru te va ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de concentrare.
 
Fa miscare. Ideal ar fi ca dimineata sa ti-o incepi prin miscare. Daca timpul iti permite, atunci mergi si alearga pentru 30 de minute, insa daca nu poti sa iesi din locuinta, atunci fa cativa pasi in casa. Miscarea te va ajuta sa ai energie pentru intreaga zi.
 
Gandeste pozitiv. Imediat cum te trezesti incearca sa te gandesti la ce ai si sa fii recunoscatoare pentru tot ce primesti. O atitudine pozitiva te va ajuta sa constientizezi lucrurile bune pe care le ai in viata ta si astfel vei elimina gandurile negative.
 
Mananca un mic dejun sanatos. Prima masa a zilei este si cea mai importanta deoarece ii vei oferi corpului tau o doza suplimentara de energie. Alege sa consumi alimente sanatoase care sa iti asigure vitaminele si proteinele esentiale de care corpul tau are nevoie.
 
Spala-te corect pe dinti. Periajul dintilor face parte din ritualul zilnic de ingrijire. Daca iti periezi corect dintii si iti vei reimprospata respiratia, corpul tau se va reactiva si va stii sa faca tranzitia de la somn la trezire.
 
Asculta muzica. Daca asculti melodiile tale preferate inca de la prima ora a dimineatii iti vei asigura o zi plina de energie. Muzica te ajuta sa te eliberezi de gandurile negative, dar si sa iti imbunatatesti calitatea vietii.
 
Acestea fiind spuse, sunt doar cateva obiceiuri banale, dar pe care daca le faci imediat cum te-ai trezit iti vei imbunatati simtitor intreaga zi.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.79 din 5 - 59 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0