Ingrediente:
- 250 g de cascaval,
- 100 g de faina,
- 70 g de margarina,
- 120 ml de lapte,
- 3 oua,
- 100 ml de ulei,
- 100 g de pesmet,
- salata verde,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Din faina cernuta, lapte si margarina se prepara un amestec omogen, la care se adauga cascavalul ras, sare si piper dupa gust. Trebuie sa se obtina o compozitie consistenta din care sa se poata modela bilutele. Acestea se trec prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in vasul cu ulei fierbinte. Cand sunt rumenite, se scot cu paleta, se scurg de grasime si se aseaza pe platou sau pe farfurie, pe o frunza de salata. Se pot servi atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
