Ingrediente:
- 250 g de cascaval,
- 100 g de faina,
- 70 g de margarina,
- 120 ml de lapte,
- 3 oua,
- 100 ml de ulei,
- 100 g de pesmet,
- salata verde,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Din faina cernuta, lapte si margarina se prepara un amestec omogen, la care se adauga cascavalul ras, sare si piper dupa gust. Trebuie sa se obtina o compozitie consistenta din care sa se poata modela bilutele. Acestea se trec prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in vasul cu ulei fierbinte. Cand sunt rumenite, se scot cu paleta, se scurg de grasime si se aseaza pe platou sau pe farfurie, pe o frunza de salata. Se pot servi atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii





















