Ingrediente:
- 250 g de cascaval,
- 100 g de faina,
- 70 g de margarina,
- 120 ml de lapte,
- 3 oua,
- 100 ml de ulei,
- 100 g de pesmet,
- salata verde,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Din faina cernuta, lapte si margarina se prepara un amestec omogen, la care se adauga cascavalul ras, sare si piper dupa gust. Trebuie sa se obtina o compozitie consistenta din care sa se poata modela bilutele. Acestea se trec prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in vasul cu ulei fierbinte. Cand sunt rumenite, se scot cu paleta, se scurg de grasime si se aseaza pe platou sau pe farfurie, pe o frunza de salata. Se pot servi atat calde, cat si reci.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.83
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!