Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cura de energizare cu miere si propolis

de Rebeca Roman la 2016-04-15
Cura de energizare cu miere si propolis
Primavara este momentul ideal pentru o cura de energizare de 30 de zile. Produsele apicole sunt recunoscute pentru continutul mare de vitamine si nutrienti intr-o forma usor asimilabila de catre organism.


Pentru cura de energizare, aveti nevoie de miere (poliflora sau de salcam), polen (preferabil crud) si tinctura de propolis.

Dimineata - Cu un sfert de ora inainte de masa, consumati doua lingurite de polen si doua lingurite de miere cu laptisor de matca. Tot inainte de masa, se consuma 30 de picaturi de tinctura de propolis, diluate in jumatate de pahar de apa. In plus, beti o cana de ceai de macese (poate fi indulcit cu miere)

Dupa masa de dimineata, se iau doua lingurite de miere cu propolis.

La pranz - Dupa masa, consumati doua lingurite de miere cu adaos de germeni de grau, sau miere si germeni de grau separat.

Seara - Dupa ultima masa, consumati doua lingurite de miere cu suc de orz verde. Pulberea de orz verde se gaseste in comert, poate fi dizolvata in apa si contine o cantitate impresionanta de minerale si vitamine.

In timpul fiecarei mese - Trebuie sa beti un pahar de apa in care ati adaugat 2 lingurite otet de mere si putina miere. Otetul de mere are un efect remineralizant.

Inainte de culcare - Se iau doua lingurite de miere cu drojdie de bere sau extract de drojdie. Aceasta continte vitaminele B, indispensabile pentru buna functionare a sistemului nervos.

In plus, pe tot parcursul zilei consumati un litru de infuzie vitaminizanta. Infuzia se prepara din urzica (50%), coada calului (20%), catina (20%), busuioc si cimbru (cate 5%). Toate aceste plante sunt recunoscute pentru efectul tonic, revitalizarea organismului si sustinerea sistemului imunitar.

Dupa o luna de zile in care urmati acest tratament, veti constata ca sunteti mai odihnite, pline de energie, cu o capacitate de efort si concentrare sporita.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.04 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energizare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse apicole

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre propolis

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0