In cadrul experimentului, cercetatorii au hranit sase persoane supraponderale, sanatoase, avand intre 30 si 65 de ani, cu pui cu curry, paine italieneasca cu verdeturi si biscuiti cu scortisoara. Al doilea grup a primit acelasi fel de mancare, dar condimentat cu doua lingurite cu rozmarin, oregano, scortisoara, curcuma, piper, cuisoare, praf de usturoi si ardei iute. Au fost ales aceste condimente pentru marea lor concentratie de antioxidanti.
Cercetatorii au luat sange participantilor din 30 in 30 de minute timp de trei ore si au constatat ca antioxidantii prezenti in condimente au dus la cresterea activitatii sanguine cu 13% si la scaderea cu 20% a raspunsului la insulina. Ei mai arata ca antioxidantii pot contribui la combaterea efectelor nocive ale bolilor cronice, cum ar fi afectiunile cardiace, artrita sau diabetul, produse de presiunea oxidanta.
Un alt studiu, realizat de Universitatea Georgia, demonstrase deja cum condimente ca scortisoara, cuisoarele, oregano si salvia pot reduce leziunile tesuturilor si inflamatiile produse de nivelul ridicat de zahar din sange.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
