Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conexiunea minte-corp: cum ne influenteaza emotiile si gandurile starea de sanatate

de Alina Ilie la 2024-03-13
Conexiunea minte-corp: cum ne influenteaza emotiile si gandurile starea de sanatate
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea psihicului/sufletului/spiritului, sau la ambele? Care este legatura dntre corp si minte? Multe tehnici moderne de vindecare considera vindecarea de succes ca vindecarea de probleme fizice: de cancer, SIDA, sindromul de oboseala cronica, sau alte boli. In cazul in care persoana nu se recupereaza, sau in cazul in care problema reapare sau se dezvolta din nou mai tarziu, acest lucru poate fi considerat ca un esec.


Pentru a intelege vindecarea din punct de vedere budist, un punct de plecare util este sa se ia in considerare conceptul mintii.
 
Din punct de vedere budist, mintea este creator de boala si de sanatate. De fapt, mintea este considerata a fi creatorul pentru toate problemele noastre. Cauza bolii este interna, nu externa.

Budismul este, prin urmare, o filozofie a responsabilitatii personale totale. Avem capacitatea de a controla destinul nostru, inclusiv starea corpului si mintii noastre. Fiecare dintre noi are un potential nelimitat - ce trebuie sa facem este sa dezvoltam acest potential.
 
Budismul afirma ca, pentru ca vindecarea de durata sa apara, este necesar sa se vindece nu numai boala cu medicamente si alte forme de tratament, dar, de asemenea, cauza bolii, care provine din minte. Daca nu vom vindeca sau purifica mintea, boala si problemele vor reaparea din nou si din nou.
 
In scopul de a vindeca mintea si, prin urmare corpul, trebuie sa eliminam gandurile negative si amprentele lor, si sa le inlocuim cu ganduri pozitive.
 
Tibetul este un stravechi leagan de intelepciune, de experiente spirituale. Este locul unde yoginii, calugarii si ascetii ne dezvaluie puterile uriase ce salasluiesc in om. Acesti oameni ai podisurilor inalte s-au adaptat conditiilor vitrege nu numai fizic, ci si printr-o cultura originala din care avem de invatat multe lucruri.

"Izvorul tineretii vesnice se afla in interiorul tau"

 
Iti vine sa crezi sau nu, acesta este principiul pe care tibetanii il aseaza la baza unei sanatati indestructibile. De aceea, pe CD-ul Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa gasesti analizati toti factorii care influenteaza starea ta de bine.
Sa descoperim asadar secretele tibetane care-i fac pe calugarii ce au peste 100 de ani sa arate ca la 35! Sa reinvatam seninatatea si zambetul aducatoare de sanatate! Sa ne reinventam!
 
CD-ul Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa iti ofera acum cateva dintre principiile care stau la baza:
 
   - unei sanatati de fier;
   - a unui corp de invidiat;
   - a frumusetii exterioare si interioare;
   - a unei minti armonioase;
   - a unui spirit elevat.
 
Comanda acum exemplarul tau si descopera puterea de a savura fiecare clipa a vietii! Principii pentru o viata sanatoasa de la calugarii tibetani! Descopera cum este sa simti ca traiesti cu-adevarat! Incepe-ti si tu ziua celebrand viata!

Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre secrete tibetane

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0