- 600 g fulgi de ciocolata;
- 250 ml lapte condensat.

Ingredientele se pun pe foc, la bain marie si se amesteca cu o spatula pana se omogenizeaza compozitia. Desertul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la frigider pana se intareste.

Daca doresti, dupa 2 ore poti adauga deasupra un sos de caramel (pe care il poti prepara din 150 g zahar, 100 g unt cu minimim 80 % grasime si 200 g frisca) si fulgi de cocos.

Se taie in dreptunghiuri.

Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
